E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe sessizliğini bozuyor---

Fenerbahçe sessizliğini bozuyor

Fenerbahçe sessizliğini bozuyor
02 Mayıs 2012 - 14:11 borsagundem.com

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, TFF'nin aldığı kararlar ve CAS davasıyla ilgili basın toplantısı düzenliyor

Futbol Federasyonu'nun 58. maddede değişikliğe gitmesi ve puan silme cezasını getirmesi sonrasında Fenerbahçe sessizliğini bozuyor. Başta Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere birçok kulübün tepki gösterdiği değşiklik ve CAS davasıyla ilgili Fenerbahçe Yönetim Kurulu az sonra basın toplantısı yapacak. Toplantıda Fenerbahçe'nin feragat ettiği CAS davasıyla ilgili ilk kez değerlendirme yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 02 Mayıs 2012 15:24

    KOCA TÜRK FUTBOLUNU BİRTAKIM İÇİN ÇİRKİNLİKLERİN İÇİNE SOKACAĞINIZA HAKETTİKLERİ YERE DÜŞÜRÜN GİTSİN.ONLAR İŞİ BİLİYOR BİR SEZON SONRA NASILSA GELİRLER.ARTIK ŞU ŞİKE KELİMESİ YÜZÜNDEN MİDEMİZ BULANDI.

  • 02 Mayıs 2012 14:47

    NAMUS DAVASINDAN VAÇGEÇMELERİNİ VE YAPTIKLARI ÇİRKİN PAZARLIKLARI NASIL AÇIKLAYACAKLAR MERAK EDİYORUM.SAYIN ALİ KOÇ VE NİHAT ÖZDEMİR HERGÜN NAMUS DAVASI ONUR DAVASI DERKEN DAVADAN FERAGAT ETMELERİNİ NASIL ANLATACAKLAR.

  • yok canım02 Mayıs 2012 14:30

    ne diyosun ya, vah vah, tüh tüh, öyle mi olmuş, düşürün şunları amatöre bitsin bu iş, herşey meydanda, daha ne konuşuyorlar?