E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe şokta!---

Fenerbahçe şokta!

Fenerbahçe şokta!
04 Ocak 2012 - 18:43 borsagundem.com

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşıyor

Sezon başındaki parlak transferlerine rağmen Süper Lig'in ilk yarısında istediğini bulamayan Orduspor, Hector Cuper yönetiminde beyaz bir sayfa açmak istiyor. Fenerbahçe ise zirveyi kaptırdığı Galatasaray'la arayı açmamak için kazanmak zorunda.
Orduspor'da sakatlığı bulunan Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak, Numan Çürüksu ve Fatih Tekke bu maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de ise sakatlığı bulunan kaptan Alex de Souza en büyük eksik. Selçuk Şahin, Bilica, Sezer Öztürk ve Uğur Boral'ın da sakatlıkları sürüyor.
İŞTE İLK 11'LER
ORDUSPOR: Fornezzi, Abdurrahman, Garcia, Yalçın, Selçuk, Murat, Gosso, Culio, Ali, Riberio, Stancu FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch, Özer, Semih
MAÇTAN AYRINTILAR 
- Maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
- Emre Belözoğlu, 50. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi.
- Orduspor, Bogdan Stancu'nun 18. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.
MAÇTAN NOTLAR
Teknik direktör Metin Diyadin'in istifasının ardından Orduspor, dünyaca ünlü teknik adam Hector Cuper ile anlaştı. Cuper, Fenerbahçe maçı öncesinde kente gelmesine rağmen takımının başında ilk kez sahaya çıktı.
Mor-beyazlı taraftarlar 60 ile 200 lira arasında olan bilet fiyatlarını yüksek bularak karşılaşmaya fazla ilgi göstermezken, sarı-lacivertli taraftarlar ise kendilerine ayrılan yeri doldurdu.
Orduspor Kulübü tarafından kadın ve çocuk taraftarlara ayrılan 500 biletin tamamı ise tükendi.
Maç öncesinde Orduspor Kulübü tarafından daha önceden mor-beyazlı formayı giyen futbolculara kulüp başkanı Nedim Türkmen birer teşekkür plaketi verdi.
Karşılaşma nedeniyle Ordu kent merkezinde polisler yoğun güvenlik önlemleri aldı. Statta ise 600 polis memuru ile 300 özel güvenlik görevlisi görev yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)