E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe taraftarı çıldırdı---

Fenerbahçe taraftarı çıldırdı

Fenerbahçe taraftarı çıldırdı
29 Eylül 2012 - 21:24 borsagundem.com

Fenerbahçe taraftarları, Kasımpaşa maçının son 15 dakikasında “Aykut Kocaman istifa” tezahüratları yaptı

Sarı-lacivertli takımın geçen hafta sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmasından sonra bu hafta da Kasımpaşa karşısındaki mağlubiyet nedeniyle taraftarlar adeta çılgına döndü.
Ev sahibi takımın ilk golünden sonra “Aykut Kocaman istifa” tezahüratları yapan Fenerbahçeli taraftarlar daha sonra da “Aykut ne oluyor, takım neden koşmuyor” şeklinde tempo tuttu.
"AZİZ YILDIRIM ANONS YAPSANA"
Karşılaşmanın son dakikaları oynanırken Fenerbahçe tribünlerden bu kez kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik tezahüratlar yükselirken, taraftarlar “Anons yapsana Aziz Yıldırım anons yapsana” diye tempo tuttu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, bu sezon 2. haftada Kadıköy'de kadınlar ve çocuklar önünde oynanan Gaziantepspor maçında taraftarların “Aykut söyle Alex nerede?” şeklindeki tezahüratları üzerine mikrofonla stadın anons sisteminden tribünlere yönelik konuşma yapmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adil29 Eylül 2012 22:24

    fener top oynamıyor,kimse koşmuyor.yeni alınan transferlerde takımın iskeletine uymuş. Kayt durdu,krasiç,meieres pas hatası yapıyorlar,,sov zaten şow yapıyor.

  • müjgan29 Eylül 2012 21:54

    hem başkan hemde aykut gitmeli artık ikiside heyecanlarını kaybetmiş

  • EN BÜYÜK FB.çem.29 Eylül 2012 21:48

    Yakında korkarım BOŞ tibünlere oynayacaksınız.azizyıldırım ve ÇETESİ bu kulüpten gitmedikten sonra maçlara Gİ T M İ Y O R U ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.