E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe tek puana razı geldi---

Fenerbahçe tek puana razı geldi

Fenerbahçe tek puana razı geldi
30 Kasım 2014 - 18:34 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftaya zirvede giren Fenerbahçe, sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı

Fenerbahçe zorlu maç sonrası tek puana razı geldi. Alt sıralarda yer alan rakibi önünde iki kez geriye düşen sarı lacivertli takım, beraberliği uzatma dakikalarında buldu. Maçta Eskişehirspor'un gollerini Erkan Zengin (Dk.28) ve Mori (Dk.87) atarken, Fenerbahçe'nin golleri Webo (Dk.70) ve Sow'dan (Dk.90+3 penaltıdan) geldi. Sarı lacivertlilerde Emre Belözoğlu, 85. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

FENERBAHÇE: Volkan - Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner - Meireles, Emre, Alper - Kuyt, Sow, Emenike
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin - Kamil, Sezgin, Berkay, Ergün - Causic, Hürriyet - Erkan, Sissoko, Funes - Ömer 

EMRE'NİN KAPTANLIK PAZUBANDI DÜŞTÜ

Karşılaşmanın 11. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Eskişehir orta alanında rakibiyle ikili mücadeleye giren Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun kaptanlık pazubandı yere düştü. Emre, bandın yere düşmesinin ardından hakem Tolga Özkalfa'ya 'faul' itirazında bulundu, ancak hakem devam dedi.

PASSOLİG SİSTEMİ İLK KEZ UYGULANDI

Fenerbahçe, Passolig sistemini ilk kez Eskişehirspor maçında uyguladı. Karşılaşma için 4 bin 46 adet e-bilet satışı yapıldı. Sponsorlara verilen davetiyeler ile birlikte toplam 5 bin 370 kişi Kadıköy'e gitti. Kombine sahipleriyle birlikte karşılaşmayı yaklaşık 20 bin futbolsever izledi.

MEHMET TOPAL SAHADA YOK, CANER İLK 11'DE

Bursaspor maçında başının üstüne düşen ve 2 gün boyunca ağrı çeken Mehmet Topal hafta boyunca takımla çalışamadığı için ilk 11'e giremedi ve yedek soyundu. Bursaspor maçında oyundan alındığı için teknik direktör İsmail Kartal'a tepki gösteren Caner ise ilk 11'de sahaya çıktı.

EMRE DİREKT KIRMIZI KART GÖRDÜ

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçında çok önemli bir fire verdi. Sarı lacivertlilerin kaptanı Emre Belözoğlu, 85. dakikada önce sarı kart gördü. Ardından, yardımcılarının uyarısıyla direkt kırmızı kart gördü. Hakem Tolga Özkalfa, neden atıldığını soran Emre'ye eliyle, "Konuştun" işareti yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fener30 Kasım 2014 23:18

    küçük takımlar hep ağlıyor mağduru oynuyor ama kendi lehlerine karar çıkınca hiç ses etmiyorlar. 7x. dk larda fb lehine penaltıyı hakem vermeyince neden itiraz etmedin Ertuğrul. 9x. dk da penaltı değil diyorsun ama 70 lerdeki penaltıyı verse hakem fener 2-1 öne geçecek belki o zaman yenilecektiniz. peki buna bir lafın var mı? ancak mağduru oynayın.

  • omer30 Kasım 2014 21:07

    Karektersiz adam kendini ettirdi aziz başkan buna daha ne kadar göz yumacak takimi eksik bir akan bu terbiyesizce inşallah iyi ceza gelir bekir emre emenike selçuk volkan gonderilmeli