E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Trabzon'u devirdi---

Fenerbahçe Trabzon'u devirdi

Fenerbahçe Trabzon'u devirdi
18 Aralık 2011 - 19:29 borsagundem.com

Fenerbahçe ile Trabzonspor kozlarını Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda paylaştı

Galatasaray yenilgisinin ardından deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, sarı kırmızılılar ile puanlarını yeniden eşitlemek için sahadan galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Son galibiyetini 6 Kasım'da alan Trabzonspor ise dev maçı kazanıp zirve yarışında yeniden söz sahibi olmak istiyor.
Fenerbahçe'de sakat olan Sezer Öztürk dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
KADROLAR
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Roto Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre, Stoch, Alex, Semih
TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Aykut, Serkan, Alazninho, Gustavo Colman, Halil Altıntop, Burak
Maçın ayrıntıları
- Fenerbahçe, 24. dakikada Mehmet Topuz'un attığı golle 1-0 öne geçti. 
- Maç Fenerbahçe'nin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.
Trabzonspor Yönetimi'nden protesto
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, TFF'nin takımlara çifte standart uyguladığını öne sürerek bundan sonra deplasmandaki ve Trabzon'daki maçlarda yönetim olarak stada gitmeyeceklerini açıkladı. Yener, maç öncesi yaptığı açıklamada, haksız uygulama olduğunu belirterek, “Takımımızı stada getirdik. Başarı dileğimizi ilettik ve sahaya sürdük. Ama biz federasyonun yanlı tavrını protesto için bundan böyle gerek deplasmanda, gerek Trabzon'da yönetim kurulu olarak hiçbir maça gitmeyeceğiz” dedi. Hasan Yener, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin düzenlenen basın toplantısında daha ağır ifadeler kullanmasına rağmen federasyonun farklı davrandığını savunarak, şunları söyledi: “Fenerbahçe yönetim kurulunda Ali Koç ve arkadaşları, Futbol Federasyonu başkanı ve yönetim kurulunu ağır biçimde eleştirmesine rağmen disiplin kuruluna verilmedikleri halde, Trabzonspor sitesinde nazikçe Disiplin ve Tahkim kurullarının haksızlıklarıyla ilgili yapılan açıklamalar sonucu başkanımız Sadri Şener ve yöneticimiz Kazım Tuncay Bekiroğlu Disiplin Kurulu'na verilmiştir. Bu çifte standarttır. Türk futbolunu bu noktaya getirenler yarın bunun hesabını verebilir.”
Takım geniş güvenlik önlemleriyle getirildi
Trabsonspor takımı, karşılaşma öncesi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Saracoğlu Stadı'na geniş güvenlik önlemleri altında getirildi. Takımın kamp yaptığı otelden stada gelişi sırasında, kafileyi taşıyan otobüsün önünde ve arkasında çok sayıda polis aracı olması dikkat çekerken, ayrıca motosikletli polisler de otobüse eşlik etti.
Kadroda iki değişiklik
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbaçe karşısında, Gençlerbirliği maçının kadrosundan iki oyuncuyu değiştirdi. Kırmızı kart cezası nedeniyle Zokora, Fenerbahçe maçında da forma giyemezken, teknik direktör Güneş, Gençlerbirliği maçında ilk 11'de şans verdiği Volkan Şen ile Henrique'yi Fenerbahçe karşısında yedeğe çekti. Güneş, bu iki oyuncunun yerine, sarı-kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği karşısında oynayamayan Burak Yılmaz ile Marek Cech'i ilk 11'de sahaya sürdü.
Giray Kaçar, takımdaki yerini aldı
Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile yaptığı maçta burnu kırılan Giray Kaçar, Fenerbahçe karşısında da takımdaki yerini aldı. Burnunda kırık olmasına rağmen Fenerbahçe maçının ilk 11'inde yer alan Giray'ın, korunma için kask da takmaması dikkat çekti.
Sadri Şener ve Tolga Zengin'e küfür
Karşılaşma öncesi Fenerbahçe tribünlerinden Trabzonspor'a küfürlü tezsbahüratlarda bulunuldu. Sarı-lacivertli taraftarların, özellikle Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile kaleci Tolga Zengin'e küfürlü tepkilerde bulundular.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)