E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe transfer bombasını patlattı---

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı
19 Haziran 2012 - 13:23 borsagundem.com

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor! Bir süredir transfer gündeminde olan Mehmet Topal'ın transferi için Valencia ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin mutlu sona ulaştığı iddia edildi. NTVSpor'un son dakika bantıyla servis ettiği habere göre, Fenerbahçe Mehmet Topal ve Valencia ile anlaşmaya vardı; transfer haftasonu resmi olarak açıklanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • futbol kıralı.20 Haziran 2012 01:24

    Sizler futbolda ya anlamıyorsunuz yada salağayatıyorsunuz.emre kaçyaşında topal kaç yaşında bu takıma koşan adamlar lazım emregibi bir koşudan sonra belini tutarak kesilen futbolcuyumu övüyorsunuz.bana göre ALEXsin bile otakımda yeriyok.FB,çeye çok koşan vede önde vede ileride baskı kuran çok koşan takımlazın.bunlarda 30 yaşın üstündeki futbolcularlan olmaz.

  • fenerli19 Haziran 2012 14:05

    futbol kulüplerinin niye battığı belli elindeki bedava emreyi gönder git milyon avro vererek mehmet topal al sanki emreden çok üstünmüş gibi mali kriz var diyerek bağırırlar