E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe-Twente maçı öncesi Hollanda karıştı---

Fenerbahçe-Twente maçı öncesi Hollanda karıştı

Fenerbahçe-Twente maçı öncesi Hollanda karıştı
03 Ekim 2024 - 19:50 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Hollanda'nın Enschede şehrinde Twente ile oynayacağı maç öncesinde, iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı

Fenerbahçe'nin Twente ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçı öncesi Enschede şehrinde olaylar çıktı.

Sözcü'nün haberine göre Fenerbahçeli taraftarlar, şehir merkezinde toplanırken Twenteli taraftarların zaman zaman provokatif hareketleri oldu. Fenerbahçeli taraftarların büyük kısmı bu provakasyonlara uzun süre eşlik etmedi.

Gözaltı ve yaralılar var

Polisin Twenteli taraftarlara müdahale etmemesi sonrası Fenerbahçeli bir kısım taraftarlar önce sözlü olarak cevap verdi ve iki taraf arasında gerilim arttı. Restoranların arasında kavgaya tutuşan iki grup arasında sandalyeler ve masalar havada uçtu.

Cadde ve sokaklara taşan kavgada iki grup birbirlerine meşaleler atarak saldırdı. Bazı taraftarların fiziksel temas ile birlikte yaralandığı, bazılarının göz altına aldığı belirtildi.

İki taraf arasında fiziksel temas yaşanmaya başlayınca polis araya girdi. Polisin müdahalesi sonrası iki grup birbirinden ayrıldı.

ABD borsaları negatif açıldıABD borsaları negatif açıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)