E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, yıldızına imzalattı!---

Fenerbahçe, yıldızına imzalattı!

Fenerbahçe, yıldızına imzalattı!
21 Haziran 2012 - 15:27 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Hollandalı yıldız Dirk Kuyt,3 yıllık sözleşmeye imza attı

Çarşamba günü özel uçakla İstanbul'a gelen Dirk Kuyt, bugün sabah saatlerinde ise sağlık kontrolünden geçti ve ardından öğlen saatlerinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı lacivertli taraftarlarla buluştu. Yaklaşık 7 bin Fenerbahçe taraftarı Dirk Kuyt'ı görmek için Şükrü Saracoğlu Stadı'nı doldururken birçok Fenerbahçeli de dışarda kaldı.
İmza töreninde hazırda bulunan Fenerbahçeli yönetici Ali Yıldırım, "Büyük Fenerbahçeliler, bu özel ve güzel törene hepiniz hoş geldiniz. Fenerbahçe’nin tüm bireyleri 105 yıldır olduğu gibi son 11 aydır da dimdik ayakta ve çok önemli bir kenetlenme örneği gösteriyor. Bizler eminiz ki, Fenerbahçeliler verdikleri bu destekle, yarın tüm dünyaya da örnek teşkil edecekler" ifadelerini kullandı.
"BÜYÜK F.BAHÇE AİLESİNE HOŞGELDİN"
Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, "Sezona şampiyonluk hedefi ile başlamak, Fenerbahçe’nin adı konulamaz büyüklüğündendir.  Fenerbahçe Spor Kulübü, içinde olduğu her yarışta zirveye oynar. Bugün, futbol hayatı birbirinden önemli başarılarla dolu, istikrarlı, yüksek kariyerli bir oyuncuyu Fenerbahçe’ye kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler olarak bizler Fenerbahçe’ye hizmet ediyoruz, hizmet etmeye de devam edeceğiz. Kuyt bize büyük yararlar sağlayacağına inandığımız bir transfer. Büyük Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Dağlıca'da şehit edilen 8 askerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından konuşmasına "Her şeyden önce askerlere saygılarımızı göndermek istiyorum" diye başlayan Dirk Kuyt, "Sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Buraya bana hoşgeldin demek için geldiniz. İstanbul'da geçirdiğim ikinci günüm ve şimdiden kendimi evimde hissediyorum. Ve aynı zamanda başkanımız Aziz Yıldırım'a da ben çok teşekkür etmek istiyorum. Umuyorum ki en kısa zamanda kendisi de bizimle birlikte olacak" ifadelerini kullandı.
"F.BAHÇELİ OLMAK NE GÜZEL BİR ŞEY"
Hollandalı yıldız Fenerbahçeli taraftarların tezahüratları arasında sözleşmeyi imzaladıktan sonra sözlerine Türkçe olarak "Merhaba Fenerbahçe’ diyerek başlayan Dirk Kuyt ise, "Her şeyden önce askerlere, şehit düşen askerlere saygılarımı göndermek ve sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. Buraya bana ’Hoş geldin’ demek için geldiniz. İstanbul’da geçirdiğimi 2. günüm ve şimdiden kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu yüzden size çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Başkanımız Aziz Yıldırım’a da çok teşekkür etmek istiyorum. Umuyorum ki en kısa zamanda kendisi de bizimle birlikte olacak" dedi.
Eski kulübü Liverpool'u da unutmayan Kuyt, "6 yılımı geçirdiğim eski kulübüm Lverpool ve Liverpool taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Orada çok güzel zamanlar geçirdim. Ama benim için  çok daha güzel zamanlar geçireceğim Fenerbahçe dönemi başlıyor" ifadelerini kullandı.
Kuyt, "Benim içimde taşıdığım hırs, istek ve başarı arzusu oldukça fazla ve bunu Fenerbahçe taraftarı gibi muhteşem bir taraftarla çok daha kolay bir şekilde başaracağız. Başarılarımızla sizler bu statta bol bol bağırırken, sizlerle birlikte olmak istiyorum. Şanlı Fenerbahçe tarihini bir parçası olmak istiyorum" dedi. Kuyt törendeki sözlerini Türkçe olarak sarf ettiği "Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey" cümlesiyle noktaladı.
TARAFTAR SAHAYA GİRDİ
Hollandalı futbolcu daha sonra soyunma odasına giderek sarı lacivert çubuklu formayı giydi ve tekrar taraftarların karşısına çıktı.
Taraftarlara kendi imzasının bulunduğu topları atan Dirk Kuyt daha sonra basın mensuplarına poz vermek için saha kenarına yaklaştığı sırada bazı Fenerbahçeli taraftarlar sahaya girdi.
Güvenlik görevlilerinin yetersiz kaldığı anlarda Dirk Kuyt tekrar soyunma odasına götürülürken tören yarıda kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)