E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de büyük sıkıntı---

Fenerbahçe'de büyük sıkıntı

Fenerbahçe'de büyük sıkıntı
10 Nisan 2012 - 07:34 borsagundem.com

Trabzonspor maçında sakatlandıktan sonra takımla birlikte hâlâ antrenman yapmayan Brezilyalı yıldızın, kupada görev alıp almaması sorun oldu

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Kayserispor ile oynayacağı çeyrek final maçına odaklanırken, Teknik Direktör Aykut Kocaman bu kritik sınavda takımın can damarı olan kaptan Alex de Souza’yı sahaya sürüp sürmeme konusunda kararsız kaldı.
Kocaman, ligdeki final serisine saklamak istediği ve sakatlığının tamamen geçmesini arzuladığı Brezilyalı yıldızın en az lig kadar önemli olan kupada oynamasının ne kadar risk taşıyacağını hesap etmeye çalışıyor.
Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve o karşılaşmadan sonra oynanan Antalyaspor maçında forma giymek istemesine karşın Kocaman tarafından kadroya alınmayan Alex de Souza, takımla birlikte çalışmalara henüz katılamadı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’u elemesi neredeyse şart olan Fenerbahçe’de, Alex’in oynamadığı zamanlarda yaşanan pozisyon sıkıntısını da düşünen Kocaman bugün bir karara varacak. Kupanın telafisinin olmadığını da hesaba katan sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısının, buna rağmen Alex’i İstanbul’da bırakma olasılığının daha fazla olduğu öğrenildi.
Ligdeki final serisi maçlarında Brezilyalı yıldızı mutlaka oynatmak isteyen Aykut Kocaman’a, Alex’ten gelen teklif ise kalan tüm maçlarda forma giymesi yönünde oldu. Tecrübeli oyuncu, kendini iyi hissettiğini ve bu ağır tempoyu kaldırabileceğini bildirirken, Kocaman’ın yanı sıra takımdaki oyuncular da kaptanın kalan maçlarda forma giymesini istiyor.
‘Eşim koruyucu meleğim’
Kaptan Alex de Souza, Fenerbahçe Gazetesi’nin 100. sayısına verdiği röportaj ilginç açıklamalar yaptı.
Futbol otoritelerinin ”Alex bu performansıyla daha beş yıl oynar” şeklindeki yorumunu değerlendiren Brezilyalı oyuncu, 10 yıl öncesine baktığında, özellikleriyle ilgili olarak çok fazla bir şey yitirmediğini anlatarak, ”Ben hiç bir zaman vurduğu yeri yıkan güçlü bir oyuncu olmadım. Aslında ben hiç hızlı bir oyuncu da olmadım. Bu sebepten, 10 sene öncesiyle karşılaştırdığımda çok fazla bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum. Vücudum el verdiği sürece ben oynamaya devam edeceğim” diye konuştu.
Alex, eşinin geçirdiği sağlık sorunlarıyla ilgili bir soru üzerine, ”Menüsküsünden sıkıntı yaşadı. Bunun haricinde son zamanlarda çapraz bağları koptu. Bizim inancımıza göre, o kadar yakınız ki benim başıma gelecekler sanki onun başına geliyor. Sanki o benim koruyucu meleğim” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)