E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Ersun Yanal istifa etti!---

Fenerbahçe'de Ersun Yanal istifa etti!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal istifa etti!
09 Ağustos 2014 - 16:01 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti.

Ersun Yanal, Anadolu Ajansı'na yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı. Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.

İstifanın arkasında Aziz Yıldırım ile olan anlaşmazlığın olduğu belirtiliyor. Tecrübeli teknik direktör geçen sezon Fenerbahçe'nin başına gelerek takımı şampiyoın yapmıştı. Yanal'ın akşam saatlerinde futbolcularla vedalaşmak üzere tesislere gideceği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emir10 Ağustos 2014 13:48

    Ersun Yanal çok iyi bir adam bence gitmesi fener adına kötü hatta çok kötü oldu saana güveniyorum fener

  • Gerçek Fenerli10 Ağustos 2014 01:56

    Ersun Yanal'ın acele bir şekilde vermiş olduğu bu karar FB yi zerre kadar önemsemediğini, hatta sevemediğini gösteriyor.

  • Alptuğ09 Ağustos 2014 17:34

    Helal süt emmiş bir ananın yiğit evladıymışsın herkese ders olsun.

  • Transfer09 Ağustos 2014 16:46

    BU takım '5 yaş yukarı hiç bir oyuncu transfer etmemeli artık! Diego bile çok gereksiz bir transfer. bu maliyette çok abartılı! Fener hep şubilesi gelmiş oyunc transfer etmek zorunda mı. yanaldan önce yıldırım gitmeli bu takımdan butun trasferleri bir rezalet

  • Emre09 Ağustos 2014 16:43

    takıma okadar zararı dokunan merilese hala çok iyi yorumlarla takımda tuttu. Emrenin işi bittik, maçlarda çirkeflikle bitikliğini saklıyor, ikisinide görndermelidi.

  • Yorum09 Ağustos 2014 16:41

    takım çok yaşlı bunu göremeyip takımı gençlştirmeyen bir teknikdirektör gtmeli. ayrıca bu takımın uznboylu bir etkin santrafora ihtyacı olduğu her maçta takımın ortalarda yantoplarda etkinsizliği çarpıcı görülüyordu. bunu göremeyen teknik direktör gitmeli.

  • yorum09 Ağustos 2014 16:31

    Ersun Yanal şımarık fenerbahçeye güzel bir ders verdi ..al fenerbahçeni başına çal dedi aziz yıldırıma..

  • omer09 Ağustos 2014 16:13

    Ersin yanal iyi tekn değildi gecen sezon diğer takimlarin iyi olmamasından samp oldu fatih terimdursaydi fFB samp olamazdi ben FB olarak sevindim