E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de flaş ayrılık! Kamptan gönderildi---

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Kamptan gönderildi

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Kamptan gönderildi
08 Temmuz 2024 - 15:02 borsagundem.com

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Aziz, transfer görüşmeleri yapmak için kamptan ayrıldı. Tecrübeli stoper, teşekkürlerini ve saygılarını sunarak takıma veda etti.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Serdar Aziz, transfer görüşmeleri yapmak için sarı-lacivertlilerin Avusturya kampından ayrıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Serdar Aziz'in sözleşmesini 3 yıl uzattı!

Serdar Aziz'den teşekkür açıklaması

Fenerbahçe'nin başka takımlarla transfer görüşmeleri yapması için izin verdiği Serdar Aziz, teşekkür mesajı yayımladı. 33 yaşındaki stoper, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim değerli kulübüm Fenerbahçe ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için saygıdeğer başkanım Ali Koç, kıymetli büyüğüm Acun Ilıcalı ve teknik direktörümüz Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım."

Fenerbahçe forması altında toplam 135 maçta görev alan Serdar Aziz, bu maçlarda 11 gol atıp 6 asist yaptı. Ayrıca, sarı-lacivertli forma ile 42 sarı ve 2 kırmızı kart gördü.

Fenerbahçeli Fred'den Türk Milli Takımı'na övgü!

 

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferinde sona yaklaştı

 

Borsada şampiyon Fenerbahçe

 

Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)