E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de gidecekler belli oldu---

Fenerbahçe'de gidecekler belli oldu

Fenerbahçe'de gidecekler belli oldu
25 Aralık 2012 - 07:16 borsagundem.com

F.Bahçe’de Serdar Kesimal, Özgür Çek, Semih Şentürk ve Bienvenu topun ağzındaki isimler

AYKUT Kocaman sezonun 2. yarısında takımın başında kalması durumunda kadroda büyük bir temizlik yapacak. Bu temizliğe başkan Aziz Yıldırım da onay verirken gidecek isimler merak konusu oldu. Öncelikle yedek kulübesinde istenen verimin alınamadığı Serdar Kesimal ve oynatmadığı Özgür Çek ile forvet hattındaki Semih ve Bienvenu listenin başındaki isimler.
BAŞKANA BAĞLI
BU 4 futbolcunun yanında sürpriz isimlerin çıkması bekleniyor. Kocaman, bir türlü patlama yapamayan Stoch’u gelecek teklif doğrultusunda ikna etmeye çalışacak. Başkan Yıldırım net olarak Slovak oyuncuyu “Satmayacağız” dese de Kocaman gitmesi gerektiği konusunda rapora adını yazarsa Stoch’la yollar ayrılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emre25 Aralık 2012 07:49

    Stock belli ki yerini yadırgıyor,çok kaliteli bir futbolcu,,Aykut,elindeki kaliteli malzemeyi kullanmayı bilmiyor,,stock un yeri,Alex in oynadığı yer olan,santrafor arkası,çok güzel ara paslar veriyor,sağlam şut çekiyor,,bu adam gönderilmemeli,,A.Yıldırım doğru söylüyor.