E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de istifa endişesi---

Fenerbahçe'de istifa endişesi

Fenerbahçe'de istifa endişesi
08 Mayıs 2013 - 08:17 borsagundem.com

Aykut Hoca’nın yakın çevresi, tecrübeli çalıştırıcının ‘istifa etmesinden’ endişe ediyor...

Aykut Kocaman’ın sezon ortasında söylediği “Sezon sonu hesaplaşacağız” sözü acaba görevi mi bırakacak şeklinde yorumlanmıştı.
Vatan'da yer alan habere göre, ligin bitimine 15 günden az bir süre kala söyleyeceği sözler merak edilen Kocaman önümüzdeki sezon için şu an yapılandırma çalışmalarına başlamış durumda. İstediği yerli oyuncuların listesini başkan Aziz Yıldırım’a teslim etti bile. Seneye Samandıra Tesisleri’ne alınacak yeni ekipmanlar için araştırmalar çoktan yapıldı. Ayrıca başkan Aziz Yıldırım’ın “Ben olduğum sürece görevde” dediği Kocaman, yönetimin neredeyse tamamının takdir ettiği bir konuma da ulaştı.
TEK SORUN TEPKİ

Ancak en hassas konu olan taraftar tepkisi bir anda hocayı istifa eşiğine sürükleyebilir. Kocaman’ın yakın çevresi deneyimli hocanın görevi bırakma gibi bir durumun olmadığına dikkat çekse de “Takım Türkiye Kupası’ndan elenir, lig ikinciliğini de Beşiktaş’a kaptırırsa, taraftarın aşırı tepkisi Kocaman’ın istifa sürecini tetikler” yorumunu yapıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet topal11 Mayıs 2013 22:14

    aykut defol git artık

  • GENÇ FB .09 Mayıs 2013 01:28

    FB çe tirbünleri ana avrat sövmeye başaldımı ikiside istifa ederler nah burayada yazıyorum.ulan bizler FB çemize laf söyletmeyiz yezitler sizler kim oluyorsunuzda daha iki yılımvar diyorsun.sen sülalene bukadarmı değer veriyorsun yıldırım.illa ŞENOLUN yada RÜŞTÜNÜN başına gelenlermi başınızagelecekte gideceksiniz.

  • GENÇ FB08 Mayıs 2013 10:22

    FENERBAHÇEYE DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN İKİSİDE İSTİFA ETSİN.15YILDIR BU TAKIMIN BAŞINDASIN SONUÇ AVRUPADA SIFIR,SENİN BAŞKANLIĞINDA GS EN AZ 6,7 ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ BU MU BAŞARI TAZE KAN ŞART

  • Scaiper08 Mayıs 2013 09:34

    Yakın çevresi endişe ediyorda birde taraftara sorun bakalım endişe varmı ?

  • 08 Mayıs 2013 08:28

    yaa arkadaş etsin size ne allah allah. taze kan lazım bu takıma o da içerdekilerle değil dışardan gelenle olur