E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de şok ayrılık! ---

Fenerbahçe'de şok ayrılık!

Fenerbahçe'de şok ayrılık!
17 Şubat 2012 - 15:51 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin tecrübeli asbaşkanı mayıs ayında yapılacak kongreden sonra yönetimde yer almayacak

Bugün Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe'de önümüzdeki mayıs ayında yapılacak seçimlerle birlikte Asbaşkan Abdullah Kiğılı yeni oluşturulacak yönetim kadrosunda yer almayacak.
Baskıya rağmen
2009 seçimlerinde Aziz Yıldırım ile birlikte yönetime Kiğılı'nın yakın çevresine Sarı-Lacivertli kulübü bırakacağını söylediği öğrenildi. Şike soruşturması ile geçen son 8 aylık süreçte çok yıprandığını ifade eden Kiğılı'nın, "Çok zorlu bir süreç yaşadık. 69 yaşındayım ve çok yoruldum. Kendi işlerime yoğunlaşmak istiyorum. Artık bayrağı gençlere devretmenin zamanı geldi" dediği ifade edildi.
Asbaşkan Kiğılı’nın bu düşüncesini yönetim kurulundan arkadaşlarıyla da paylaştığı, kendisine bırakmaması yönünde yapılan tüm telkinlere rağmen kararından dönmeyeceği bildirildi.
Rekor gelirler
Kiğılı 3 yıllık yöneticiliği süresince kulübün resmi ürün satış mağazası Fenerium'da önemli icraatlara imza attı. Tecrübeli yönetici iki kez sonmaçta kaçan şampiyonluklara ve şike soruşturması sürecine rağmen Fenerium'un gelirlerini rekorlar kırarak katlamayı başarmıştı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)