E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de şok gelişme---

Fenerbahçe'de şok gelişme

Fenerbahçe'de şok gelişme
19 Ekim 2012 - 15:12 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Bursaspor öncesi yaşanan gelişmeler takımı zora soktu

Gökhan Gönül, Raul Meireles, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Orhan Şam ve Yobo sakatlıkları nedeniyle yarın akşam oynanacak olan Bursaspor maçı kadrosuna alınmadı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 11.00 başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, bireysel ve taktiksel çalışmalarla sona erdi.
Raul Meireles, Joseph Yobo, Mehmet Topuz ve Orhan Şam'ın tedavilerine tesislerde devam edildi. Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, ikinci bölümü bireysel çalışmalarla tamamladı. Bu 6 oyunca Bursaspor maçının kadrosuna alınmadı.
Bu antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe öğleden sonra bu kente hareket edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)