E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de şok gelişme!---

Fenerbahçe'de şok gelişme!

Fenerbahçe'de şok gelişme!
20 Mayıs 2012 - 10:09 borsagundem.com

Aziz Yıldırım'ın listesinde Nihat Özdemir, Ali Koç ve Murat Özaydınlı yer almıyor.

Ülker Arena’da yapılan Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ikinci gününde oy verme işlemi saat 10.00 itibariyle başladı. Seçimde Aziz Yıldırım tek aday...Toplam 20 sandıkta oy verme işlemi yapılacak seçimde, 11 bin 653 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.
Genel Kurul'da tek aday mevcut başkan Aziz Yıldırım. 15 Şubat 1998'den beri 14 yılı aşan bir süredir görevde olan Yıldırım, 16 yıl ile şu anda Fenerbahçe tarihinin en uzun süre görev yapan başkanı olan Şükrü Saracoğlu'nu geride bırakmaya hazırlanıyor.
GECE YARISI ŞOKU
Sarı-lacivertlilerde asbaşkanlar Ali Koç ve Murat Özaydınlı, camianın tüm önde gelenlerinin ikna çabalarına rağmen göreve devam etmeyeceklerini belirtti ve yeni listeye girmedi. Hafta arasında oynanan Türkiye Kupası maçından sonra açıklama yapan Nihat Özdemir de yeni dönemde Yönetim Kurulu'nda olmayacağını açıklamıştı.
ESKİ LİSTEDEN 6 İSİM YOK
Aziz Yıldırım'ın yeni Yönetim Kurulu listesinde eski yönetimden Nihat Özdemir, Ali Koç, Vedat Olcak, Murat Özaydınlı, Cihan Kamer, Serhat Çeçen gibi isimler yer almadı.
İŞTE YENİ LİSTE
Başkan: Aziz Yıldırım
Asil üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Alaeddin (Ali) Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ömer Temelli, Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Semih Özsoy, Tolga Deniz Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Hüseyin Ersan Topbaş.
Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mustafa Serdar Erkan, Turhan Şahin, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • güntay20 Mayıs 2012 20:53

    ulan fenerbahçeyi kendi malı gibi gören dinazorlar bigün sizinde ayağınız kesilir orda fener fenere gönül vermiş herkezin takımıdırlan sen ne cüretle hocaefendiye dil uzatıyon lan zıbık senin cürmün nelan dino fenerbahçe sahibimisi lansen ogün ağzını topla

  • hayati20 Mayıs 2012 20:47

    Fenerbahçemizin içi yavşaklarla doldu öyleki ağzından bok akan ibneler HOCAEFENDİDEN CEMAATTEN BAHSETMESİN YAKIŞMIYOR ayıklayın bunları yoksa evlatlarıma fenerli olun demeyeceğim

  • metin20 Mayıs 2012 18:09

    Yaziktir su fb birakin kafesteki maymunlarin oyuncagi oldu koca fener adam gibi adam yok bu su fenere baskan olcek durust vede suc islememis birisi kurtarsin su feneri.

  • bocek20 Mayıs 2012 17:29

    cok ayip hoca efendi hic yakismadi.ALLAHIN YOLUNDA SPOR YAPARAK MILLETI YURUTMEYIN birakin bu isleri

  • silivri yolcuları hazırlansın kalkıyor otobüs20 Mayıs 2012 16:04

    haydi silivri yeni kalkacakkk haydee..

  • 20 Mayıs 2012 15:50

    fenerliyim,cemaate de hoşgörülü idim,daha da ötesi türkçe olimpiyatları,okullar-eğitim faaliyetlerinde takdir de edip saldırılara karşı bedava avukatlık bile yaptığım zamanlar oldu,şimdilerde kafam ???????

  • selami20 Mayıs 2012 14:41

    Ogün Altıparmak,münafık sensin,düzgün konuş.

  • rasim20 Mayıs 2012 14:39

    Kongrede cemaate yapılan sözlü saldırıyı şiddetle kınıyorum,,iftira atanları da Allah'a havale ediyorum.

  • 20 Mayıs 2012 11:32

    şekip mosturoğlu mu? hani satıcıydı bu adam..

  • mete20 Mayıs 2012 11:18

    Sanki metristen çıkacağı garantiymiş gibi tekrar başkan seçiyorlar, şaşırtıcı