E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de şok gelişme ---

Fenerbahçe'de şok gelişme

Fenerbahçe'de şok gelişme
13 Aralık 2011 - 15:31 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetimi, Emre Belözoğlu'nun kadro dışı bırakıldığını açıkladı

Fenerbahçe yönetimi, Emre Belözoğlu'nun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
Sarı-Lacivertli ekibin dün akşam oynadığı Bursaspor maçında arkadaşı Christian ile kavga eden, kavgayı soyunma odası koridorlarında da sürdürdüğü iddia edilen Emre Belözoğlu, yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı..
Yönetim kurulu tarafından kadro dışı kaldığı bildirilen Emre Belözoğlu, kararı A.A muhabirine doğruladı. Emre, kendisine kadro dışı kaldığının kısa süre önce bildirildiğini belirterek, ''Henüz olay çok sıcak. İlerleyen zamanda bu konuda açıklama yapmam gerekirse yaparım'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osman tan15 Ekim 2015 21:21

    MADEM BÜYÜK TAKIM IZ FUTBOL CUYU ELİNDEN TUTACAK SIN ATMAYACAK SIN Kİ BÜYÜK OLDUĞUN ANLAŞILSIN:EKMEĞİNİ YEDİĞİN Bİ FUTBOLCUYU EZDİRMEYECEK SİN SAHİP ÇIKACAKSIN :

  • osman tan15 Ekim 2015 21:18

    FB KÜLÜBÜ SİZE 10 . 15: SENE YETECEK İYİ BİR FORVET ÖNERİYORUM .BU BENİM FB SEVGİSİN DEN ORJİNİ İYİ KUMAŞ KALİTE : ŞUAN DEMİR SPOR DA OYNAR FUL AKTİF:0507 533 14 17 :

  • eteriter.13 Aralık 2011 21:03

    Enbüyük hata onu alıpta FB,Çeye getirende.sanki türkiyede adammı yoktuda ona gebe kaldılar.zamanında BJK,taştada bir ilhan mansız vardı adam kendini kulüpten üstün görüyor ama neoldu bak şimdi nal topluyor.takımda ÇIBAN BAŞILIĞI yapanın başını hemen ezeceksin.

  • ahmet13 Aralık 2011 19:31

    Emrenin futbolu bırakma zamanı geldi.

  • şahin13 Aralık 2011 16:02

    bir Fenerbahçeli olarak çok sevindim gerçekten bu adam olmaz bir futbolcu kendini ne zannediyor bilmiyorum ama hiçbir futbolcu Fenerbahçeden üstün değildir buna Alex bile dahil kaldı ki Emre Fenerbahçeye yakışmayan hareketler yapmaya başlamıştı son zamanlarda ben çok sevindim.