E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Sow için şok iddia---

Fenerbahçe'de Sow için şok iddia

Fenerbahçe'de Sow için şok iddia
12 Temmuz 2013 - 16:59 borsagundem.com

Fenerbahçe taraftarının sevgililerinden Moussa Sow ile ilgili iddialar ortaya atılmaya başladı...

Bir yandan UEFA tarafından verilen 2 yıl men cezası için temyiz savaşı veren Fenerbahçe, diğer yandan da elinde kadroyu yeni sezon öncesi şekillendirmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede sarı-lacivertli ekibin Senegalli golcüsü Musa Sow'un adını 'satılacaklar' listesine yazdığı kesinlik kazandı.
15 Temmuz'a kadar izinli olan ve menajeri aracılığıyla Avrupa ekipleriyle görüşme yaptığı iddia edilen Sow için Fransa basını, Fenerbahçe'den "satılabilir" izni çıktığını yazdı. Avrupa kupalarına katılmama ve TFF'nin 6+0+4 yabancı kısıtlaması nedeniyle Sow'un da takımdan ayrılmaya gönüllü olduğu ifade edildi.
27 yaşındaki forvet için gelecek tekliflere açık olduğunu duyuran Fenerbahçe'nin 15 milyon euroya evet diyeceği ve buradan gelecek parayı da Oscar Cardozo transferinde kullanabileceği iddia edildi.
Geride kalan sezon rakip ağlara 16 gol bırakan Musa Sow, Pierre Webo transferi sonrasında Aykut Kocaman tarafından sol kanada çekilmiş ve bir forvetten ziyade kanat oyuncusu olarak kullanılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)