E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de sürpriz 11---

Fenerbahçe'de sürpriz 11

Fenerbahçe'de sürpriz 11
10 Mart 2016 - 19:17 borsagundem.com

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Braga'yı konuk ediyor

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Son 16 Turu ilk maçında Portekiz'in Braga takımını konuk ediyor. Karşılaşmanın hakemi Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin.

İŞTE İLK 11'LER:

FENERBAHÇE:
Volkan - Şener, Kjaer, Alves, Caner - Josef De Souza, Mehmet Topal, Ozan, Volkan Şen, Alper, Van Persie

BRAGA:
Matheus, Andre Pinto, Eduardo, Luiz Carlos, Baiano, Rafa Silva, Ferreira, Ahmed Hassan, Vukcevic, Goiano, Josue

PEREIRA'DAN SÜRPRİZ 11
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Braga kadrosunda büyük bir sürpriz yaptı. Daha önceki bütün Avrupa Ligi maçlarında kalede Fabiano'ya görev veren Pereira, bu kez Volkan Demirel'i ilk 11'e aldı.

BRAGA LİDER ÇIKTI
Grubunda Marsilya, Slovan Liberec ve Groningen ile eşleşen Braga, grupta 6 maçta 4 galibiyet 1 berbaerlik ve 1 mağlubiyetle 13 puanla lider olarak çıktı. Son 32 Turu'nda ise İsviçre'nin Sİon ekibi ile eşleşen Braga, ilk maçta deplasmanda 2-1 galip gelirken kendi sahasında ise 2-2 berabere kaldı ve rakibini eledi.

RAFA SILVA, AHMED HASSAN VE STOJILJKOVIC'E DİKKAT
Braga'nın UEFA Avrupa Ligi'nde en golcü futbolcuları 2 golle Rafa Silva ve Ahmed Hassan oldu. Rafa Silva aynı zamanda 4 asistle de hem takımın hem de Avrupa Ligi'nin en çok asist yapan futbolcusu durumunda. Ligdfde ise yeni transfer Stojiljkovic, 8 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)