E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de sürpriz ayrılık sinyali!---

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık sinyali!

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık sinyali!
11 Mayıs 2024 - 08:58 borsagundem.com

Fenerbahçe'de transfer sezonu öncesi hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli kulüp, gelecek sezon için kadro revizyonu yapmaya hazırlanıyor.


Fenerbahçe'de yaprak dökümü başlıyor. Sarı-lacivertlilerin futbol oluşumu, başkanlık seçimine rağmen takımla ilgili ön değerlendirme raporunu hazırladı.

Böylece yeni sezonda takviye yapılması gereken bölgeler ve takımda yer almayacak isimler belirlendi. Planlarda yer almayan futbolcular arasında şaşırtan isimler var.

Gönderilmesi gündemde olan ilk isim 1. kaptan Edin Dzeko... Dzeko’nun bir yıl daha kontratı olmasına rağmen Suudi Arabistan’dan iyi bir teklif aldığı öğrenildi.

Boşnak yıldız bunu değerlendirmek isterse izin verilmesi kararı alındı.

SERDAR AZİZ'İ AL-WASL BEKLİYOR

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Yolların ayrılması yönünde tavsiye raporu çıkan ikinci isim kaptanlardan Mert Hakan Yandaş...

Sürekli sakatlık sıkıntısı yaşayan 30 yaşındaki futbolcunun kontratının uzatılması beklenmiyor. Mert Hakan’dan bir türlü verim alınamadığı raporda vurgulandı. Benzer bir nedenle Fenerbahçe’deki Serdar Aziz dönemi de bitebilir.

Bu oyuncuyu devre arası Al-Wasl istemişti. Serdar’ın 1 yıl daha kontratı bulunuyor ancak teklif gelmesi halinde ona da izin verilecek.

Ayrıca Atletico Madrid’den kiralanan Çağlar Söyüncü’nün de bonservisi alınmayacak.

Fenerbahçe'de başkanlık muamması

 

Fenerbahçe Beko tarih yazdı:5 yıl sonra yeniden Final Four'da!

 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine ilişkin taraftar kararı

 

Fenerbahçe Konyaspor deplasmanından 1 puanla dönüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adil Rekabet11 Mayıs 2024 19:19

    FB öncelikli olarak kulübü teslim alan ve olur-olmaz saçma-sapan kararlar veren başkandan kurtulmalı. Aksi halde FB içine düştüğü çukurdan çıkamaz. Eğer Ali Koç tekrar başkan seçilirse yeni sezon da başkanın konuşma şehvetine heba edilir. Kulübe yazık etmeyin. Ali Koç’tan başkan olmaz, olmaz, olmaz… Asırlık kulüple adam oyuncak oynar gibi oynuyor. Bu adam yeni dönemde de başkan olursa emşn olun FB kulübü ilk içe bile oynayamayacaktır. Hep birlikte göreceğiz. Kendi eliyle süper kupayı ezeli rakibine veren birisinden FB başkanı olmaz, olamaz, olmamalı…

  • kamil11 Mayıs 2024 11:39

    Başkan belli olmadan yapılan hareketler yanlış olur,,ilk işiniz yeni bir başkan seçmek olmalı,ama çok acele.

  • HALİL KOZALAK11 Mayıs 2024 10:53

    FB 10 en az futbolcu modern futbol ile alakası olmayan ve takıma zarar veren futbolcular olup acilen gönderilir ise yararlarına olur.