E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe’de sürpriz gelişme...---

Fenerbahçe’de sürpriz gelişme...

Fenerbahçe’de sürpriz gelişme...
02 Şubat 2013 - 12:07 borsagundem.com

Volkan Demirel’den büyük jest... Tecrübeli file bekçisi, kaptanlık pazubendini Fenerbahçe’ye geri dönen Emre Belözoğlu’na veriyor...

Volkan Demirel’den büyük jest... Tecrübeli file bekçisi, kaptanlık pazubendini Fenerbahçe’ye geri dönen Emre Belözoğlu’na veriyor..
Tecrübeli file bekçisi, kaptanlık pazubendini Fenerbahçe’ye geri dönen Emre Belözoğlu’na veriyor...
Hatırlanacağı gibi Sarı-Lacivertliler’de Alex ve Emre Belözoğlu’nun takımdan ayrılmalarından sonra kaptanlık pazubendini kaleci Volkan Demirel takıyordu. Sıkıntılı geçen süreçte tecrübeli file bekçisi elinden geldiğince kaptanlık görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışarak büyük takdir topladı.
Ara transfer döneminde sürpriz bir şekilde Emre Belözoğlu’nun takıma dönmesiyle birlikte ise Volkan’ın önemli bir karar aldığı öğrenildi. Buna göre Sarı-Lacivertliler’in başarılı kalecisi, kaptanlık pazubendini Fenerbehçe’de yeniden görev almaya başlayan Emre Belözoğlu’na devretmeye hazırlanıyor. Volkan’ın bu isteğine yönetim ve teknik kadronun da sıcak baktığı, Emre’nin artık takımın kaptanı olacağı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)