E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de taraftardan Ali Koç'a tepki!---

Fenerbahçe'de taraftardan Ali Koç'a tepki!

Fenerbahçe'de taraftardan Ali Koç'a tepki!
28 Nisan 2019 - 07:48 borsagundem.com

Fenerbahçe'de taraftarlar Başkan Ali Koç'a ilk kez tepki gösterdi. Trabzonspor maçında tribünleri dolduran Sarı-lacivertliler "Söylesene Ali Başkan, bu ne biçim Fenerbahçe" tezahüratında bulundu.

Kadıköy'de tribünler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Maçın son bölümlerinde skorun kötü gitmesinden dolayı Fenerbahçe taraftarları, Başkan Ali Koç'a tepki içeren tezahüratlar yapmaya başladı.

Fenerbahçe taraftarları uzun bir süre boyunca, 'Söylese Ali Başkan, Bu Ne Biçim Fenerbahçe' diyerek tezahüratlar yaptı. Fenerbahçe taraftarları ayrıca tezahüratlarında Koç için 'Ne istedin de yapmadı bu taraftar' diye tepki gösterdi. (Skorer)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdinç01 Mayıs 2019 08:44

    Ali Yıldırım zamanında 2.olan Fenerbahçe,,Ali Koç zamanında küme düşmemeye oynamaktadır,bu bir kere başarısızlıktır,transferlerin hepsi kova çıktı,kim aldı bu adamları Ali Koç.

  • mehmet yılmaz28 Nisan 2019 17:32

    sahip oldukları ile ailesinin ve geliceklerinden kuşkulu olan bir insana FB. teslim edilirse sonu bu olur.BECERİKSİZ insan.

  • Yılların eski bir FENER taraftarı 28 Nisan 2019 15:55

    Ali Koç bir PROJE idi. Bu projenin mimarı, FB taraftarlarını manipüle ederek tek mecraya seçmen yapmak istedi ama proje çöktü. Enkaz Koç a kaldı. Bu enkazı kaldırmanın tek yolu ise KOÇ gibi FENERBAHÇEyi cin ALİ nin satın alması... Ancak bu yükü ALİ KOÇun kişisel serveti karşılayabilir mi bundan da emin değilim... Umarım tez zamanda FB küme düşer de olacak olan bir şekilde tahakkuk eder...

  • gerçek28 Nisan 2019 13:56

    ali koç bir projedir aziz yıldırımı mumla arayacaklar

  • ...28 Nisan 2019 14:30

    Bende öyle düşünmüştüm ama Ali Koç un önüne dünyanın servetini yigsalar böyle rezil olmak istemez. Dünyayı altın tepside önüne koysalar itibarını kaybetmek istemez. Biz buna en iyisi beceriksizlik diyelim

  • Phyton28 Nisan 2019 12:41

    Sayın Ali Koç.Futbolu yıllardır sığırtlanlar sardı.Onlardan kurtarmak Futbolu çok zor.Her kesimiyle pislik içinde futbolumuz.Allah yardımcın olsun.Hayatı futbolla geçmiş biri olarak size diyorumki sadece kalbinizin sesini dinleyin.Diğerlerini değil...

  • taraftar28 Nisan 2019 11:33

    Bu ulkenin en buyuk aileleri malesef en buyuk zenginleri ioen en karakterwizleri de bu Eenginlerin saksakcilari...

  • : )28 Nisan 2019 11:00

    başkanlık iyidir... neden ? siyasete girmden, cumhurbşkanı,sporbakanı,büyük şehir belediyeler, gittiği deplasmanda üst düzey kişiler, devlet mercileri yurtdışı müsabkalarda uluslararası itibar yani kişilik olarka güzel ünvandır başkanlık. 90 dak cumurreis yada büyük devlet merci ile iletişim kurabilme olanağı, yemek yeme, ağırlama, misafrlik sohbetleri yapabilirsin. o bakımdan ünvan için işadamları bu başkanlık sedasındalardır hep. bedava ünvan ve itibar işte.

  • Can yılmaz 28 Nisan 2019 10:23

    Ali Koç başkan zekidir; mutlaka çözüm üretir. Kısa vadeli bakmamak gerekir , hangi Koç şirketi başalı olamamıştır .

  • Bika28 Nisan 2019 09:17

    Koç şirketlerinde ya yönetim kurulu başkanı ya da  üyesi olan A. Koç,  halasının sözünü dinleyip top peşinde koşmayı bırakıp aklını ve enerjisini şirketlerine versin. 

  • Kaçan Grup28 Nisan 2019 08:07

    Başkan en doğrusunu kendi bilir, ama bence bıraksa iyi olacak.