E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Tuncay sesleri---

Fenerbahçe'de Tuncay sesleri

Fenerbahçe'de Tuncay sesleri
26 Temmuz 2012 - 20:28 borsagundem.com

Yeni sezon hazırlıklarının Avusturya etabını tamamlayan Fenerbahçe'de transfer gündemi sıcaklığını koruyor

Sarı-lacivertli ekipte stoper mevkiisi için Aykut Kocaman'ın ilk tercihi olan Joseph Yobo'da mutlu sona ulaşılırken, transferin en kısa sürede açıklanacağı öğrenildi.
Bir süredir kararsız kalan Nijeryalı futbolcunun transferinin tamamlandığı, kulübü Everton ile her konuda anlaşıldığı öğrenildi. İngiliz kulübü ile mali konulardaki sorunlar çözümlenirken, Yobo ile de aradaki pürüzlerin giderildiği bildirildi. Tecrübeli stoperin önümüzdeki günlerde sarı-lacivertli ekibe katılması bekleniyor.
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Fenerbahçe'de son günlerde gündeme gelen bir diğer isim Tuncay Şanlı konusunda da hareketli saatlerin yaşandığı kaydedildi. Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcularından Tuncay'ın Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği ve aracıları devreye soktuğu öğrenildi.
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da takımda görmek istediği yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye dönme ihtimalini yüksek olduğu gelen haberler arasında.
Sarı lacivertli ekipte merakla beklenen ortasaha transferi için de hareketli saatler yaşanıyor. Orta alana yıldız bir ismi monte etmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin, bu transfer için girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi.
Transfer konusunda bu gelişmeler yaşanırken, Avusturya kampını tamamlayan sarı-lacivertli futbolcular Cuma akşamı yeni sezonda giyilecek forma tanıtımına katılacak.
Fenerbahçe'de 1 günlük iznin ardından Cumartesi günü Vaslui maçının hazırlıklarına başlanacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 1 Ağustos Çarşamba saat 21.45'te oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları da açıklandı. Bilet fiyatları 44 liradan başlayıp, 265 liraya kadar satışa sunuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SAKIN27 Temmuz 2012 02:51

    HATA OLUR

  • ENBÜYK TARAFTAR.fb.ÇE.27 Temmuz 2012 01:07

    Kala kala tuncayamı kaldı takım gidin işinizebe.araya dokmaya çalıştığı adamları başka bir takıma bağlasınlar yuncayı.aveupada ne başarı gösterdiki FB,çede aynı başarıyı göstersin giderken arkasına bile bakmadı şimdimi akılına FBİçesi geldi bunların hepsi PARA meselesi eğer aykut bu futbolcuyu alırsa F,çe tamamen BİTER.