E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den 4 bomba---

Fenerbahçe'den 4 bomba

Fenerbahçe'den 4 bomba
02 Haziran 2012 - 22:14 borsagundem.com

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesinde 4 sürpriz isim var

Özellikle kanat ve forvet oyuncuları için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin transfer listesinin tepesinde bulunan 4 isim belli oldu.
Santrfor pozisyonu için Benfica'dan Oscar Cardozo ve Flamengo'nun genç yıldızı Diego Mauricio'nun, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın öncelik verdiği isimler olduğu belirtildi. Cardozo'nun bonservis bedelinin çok yüksek olması nedeniyle önceliği genç golcü Mauricio'ya veren Fenerbahçe yönetimi, 'Drogbinya' lakaplı oyuncu için gelecek hafta Brezilya'ya çıkartma yapacak.
Teknik heyetin uzun süredir takip ettiği 21 yaşındaki oyuncunun 7-8 milyon Euro olan bonservis bedelinin aşağıya çekilmesini isteyen yönetimin, yetkili menajerler aracılığıyla ön görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.
Aykut Kocaman'ın hem kanatlarda hem forvet hattında görev yapabilen çok yönlü isimler arasında yaptığı araştırmalarda ise Liverpool'lu Dirk Kuyt'ın ismi ön plana çıktı. Liverpool ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak İngiltere'den ayrılmasına kesin gözle bakılan oyuncuyu ikna etmeye çalışan sarı-lacivertlilerin alternatif ismi ise yine İngiltere'den Peter Odemwingie oldu.
West Bromwich Albion takımının Nijeryalı kanat oyuncusu Peter Odemwingie için de nabız yoklayan sarı lacivertlilerin, 31 yaşındaki yıldız isim için yaptığı ön görüşmelerde oyuncudan "Gelirim" yanıtını aldığı belirtildi. Premier Lig'de oynadığı iki sezonda toplam 36 maçta forma giyip 17 gol atan, ayrıca Nijerya Milli Takımı'nın da değişilmez isimlerinden olan Odemwingie'nin bu sezon İngiliz kulübüyle sözleşmesi sona eriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ö.s03 Haziran 2012 20:45

    gs bunların sahasında şampiyon olunca şaftı kırdılar birkaç küme düşecek don kişotlar haberleri yok bombacı mülayimlerin :D