E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den açıklama---

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe'den açıklama
04 Temmuz 2012 - 12:28 borsagundem.com

Fenerbahçe, Başkan Aziz Yıldırım karşıtlarının yeniden işbaşı yaptığını savundu

Fenerbahçe, hafta başında tahliye edilen Başkan Aziz Yıldırım'ın en kısa zamanda kamuoyu ile değerlendirmelerini paylaşacağı duyuruldu.
Resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Sayın İlhan Ekşioğlu, 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü, 365 günlük tutukluluk hallerinin ardından, mahkeme kararını müteakiben özgürlüklerine kavuşmuş; verilen karar temyiz yolu açık olmak üzere kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.Bununla birlikte, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ın karşıtları yeniden işbaşı yaparak, maksatlı ve gerçek dışı beyanlarla, kamuoyunu yanlış yönlendirerek devam etmekte olan yargıyı etkilemeye çalışmaktadırlar.
Suskunluğumuz; kamuoyuna planlı bir şekilde ’peşinen kabul’ olarak servis edilmeye çalışılmakta, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım üzerinden yürütülen oyunlar, aynı kişi ve kurumlar tarafından bir kez daha sahneye konmak istenmektedir. Bu nedenle, 3 Temmuz’dan bu yana yaşanan sürece dair tüm değerlendirmeler, önümüzdeki günlerde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından kamuoyuyla bizzat paylaşılacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)