E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Aykut Kocaman'a mesaj---

Fenerbahçe'den Aykut Kocaman'a mesaj

Fenerbahçe'den Aykut Kocaman'a mesaj
30 Mayıs 2013 - 16:30 borsagundem.com

Fenerbahçe istifa eden teknik direktörü Aykut Kocaman için bir mesaj yayınladı...

Fenerbahçe Kulübü Aykut Kocaman'a katkıları ve hizmetinden dolayı teşekkür ederek aşağıdaki metini kamuoyu ile paylaştı:
"2010-2011 sezonunda yaşadığımız şampiyonlukta, UEFA Avrupa Ligi'ndeki tarihi yarı final başarımızda; 29 yılın ardından arka arkaya kazandığımız kupalarda, takımımızın başında görev yapan Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman, yeni sezonda bizlerle birlikte olmayacaktır. Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak Sayın Aykut Kocaman'a kulübümüze verdiği değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kendisine, ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam diliyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TEK BÜYÜK FB çedir.30 Mayıs 2013 20:14

    Sizler aykutu gönderdiniz ama arsun yanalı getirirseniz başınız çokbüyük belaya girecektir adamın ne başarısı var ülkemizde sen birde şampiyonlar ligine gideceksin orada ne yapacak bu adam bırakın bu palavralarıda iyi bir yabancı alın derim.LUÇESKU hiçdeğilse ülkemiz tanıyor .avrupada aşarıları var daha ne arıorsunuzki anlamadım gitti.devamlı kulübü borcamı sokacaksınız.