E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den B planı---

Fenerbahçe'den B planı

Fenerbahçe'den B planı
01 Ağustos 2012 - 07:21 borsagundem.com

F.Bahçe Ülker, McCalebb’in alternatifini NBA de Detroit Pistons'ta buldu

3 yıl için 9 milyon dolar isteyen 27 yaşındaki Bo McCalebb fiyatında indirime gitmezse sarı-lacivertli yetkililer Detroit Pistons forması giyen 29 yaşındaki ABD’li oyun kurucu Will Bynum’ı kadroya katacak.
HEM Eurolig’de hem Türkiye’de ses getirecek bir takım yaratmak için transfer çalışmalarını sürdüren F.Bahçe Ülker, uzun süredir peşinde olduğu Bo McCalebb’in alternatifini buldu. Sarı-lacivertlilerden 3 yıl için 9 milyon dolar isteyen 27 yaşındaki ABD asıllı Makedon guardın kulübü Montepaschi Siena da bonservis olarak 1.5 milyon Dolar bonservis istedi.
F.BAHÇELİ yetkililerin CSKA’nın 2 yıl için 3.9 milyon dolarlık teklifini reddeden McCalebb’in fiyatını 2 milyon dolar seviyesine çekmeye çalıştığı yaşanacak bir olumsuzluğa karşı da rotayı Detroit Pistons’un 29 yaşındaki yıldızı Will Bynum’a çevireciği öğrenildi. Geçen sezon NBA’de 36 maçta forma giyerek 5.7 sayı, 1.8 asist ve 1.6 ribaunt ortalamaları tutturan Bynum’la sarı-lacivertli yöneticilerin bu hafta içersinde bir görüşme yapacağı belirtildi.
AYRICA basketdergisi.com’a konuşan F.Bahçe Basketbol Genel Koordinatörü Kemal Dinçer, McCalebb’le görüşmelerin sürdüğünü kaydederek şunları söyledi:
‘ANDERSEN’LE SÖZLEŞTİK’
“BU tip transferler kolay olmuyor. Oyuncu şu anda ABD’de tatilde. Onunla görüşüyoruz. Kulübü Siena ile anlaşmaya çalışıyoruz. Sürekli görüşmeler devam ediyor. F.Bahçe menfaatleri ne gerekiyorsa onu yapacağız. McCalebb transferi olur da olmaz da. Burada önemli olan F.Bahçe’nin menfaatleri.
DAVID Andersen şu anda transfer görüşmesi içinde bulunmak istemiyor. Olimpiyatta mücadele ediyor ve maçları var. Biz kendisiyle olimpiyat sonrası görüşmek için sözleştik. Bu dönemden sonra transferi belli olur.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)