E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den jet açıklama---

Fenerbahçe'den jet açıklama

Fenerbahçe'den jet açıklama
02 Ekim 2012 - 11:12 borsagundem.com

Fenerbahçe’de Alex’in sözleşmesinin feshedilmesinden sonra ilginç gelişmeler yaşanıyor

 Brezilyalı yıldızın 8.5 yıl oynadığı kulüpten apar-topar gönderilmesinden sonra taraftarın fatura kestiği iki isim olan Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman’ın biraraya geldiği iddia edildi.
Kocaman’ın gelişmeler üzerine Yıldırım’a istifasını verdiği ve "Beşiktaş maçında takımın başında olmak istemiyorum. Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’na çıkmak istemiyorum. Ya istifamı kabul edin, ya da bana izin verin. Demoralize oldum. Sizden izin istiyorum" dediği ancak Başkan Yıldırım’ın Aykut Kocaman’ı "Perşembe akşamı Almanya'da çok önemli bir maç var. Bunu atlatalım sonra konuşuruz" diyerek bu kararından vazgeçirmeye çalıştığı haberleri ortalığa yayıldı.
Ancak kulüp az önce resmi siteden bir açıklama yaparak Aykut Kocaman'ın görevinin başında olduğunu vurguladı.
İŞTE FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN YAPILAN O AÇIKLAMA
Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın bugün sabah saatlerinde Sportif  Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ile istifa içerikli bir görüşme yaptığı üzerine spekülatif ve tamamen asılsız haberler yer almaktadır.
Başkanımız, bazı yöneticilerimizle birlikte daha önceden planlanan projeler çerçevesinde kulübümüzde bir takım görüşmeler sürdürmektedir; iddiaların aksine bugün Sayın Hocamızla herhangi bir görüşme yapmamıştır.
Bu tip asılsız ve itibarsızlaştırma yönelimli haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.
Saygılarımızla, Fenerbahçe Spor Kulübü
DAHA ÖNCE BAŞKAN KABUL ETMEDİ
Bilindiği gibi Cumartesi günü oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-0 kaybettiği Kasımpaşa maçından sonra soyunma odasında da istifa etmek istediğini Başkan Aziz Yıldırım'a ileten Aykut Kocaman'ın bu talebi Yıldırım tarafından reddedilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir02 Ekim 2012 11:47

    hiçbir futbolcu takımından üstün değildir.taraftarın aklını başına toplaması lazım.

  • GENÇ FB02 Ekim 2012 11:23

    SPOR EN BAŞTA DOSLUK.BARIŞ,KARDEŞLİKTİR TAKIMDA HUZUR KALMADIKİ HUZUR OLMASSA BAŞARIDA GELMEZ,O YÜZDEN TAZE KAN HER ZAMAN İÇİN İYİDİR AZİZ YILDIRIMDA AYKUT KOCAMANDA GİTMELİ

  • FB02 Ekim 2012 11:16

    AZİZ YILDIRIMIDA AL GİT BERABER GİDİN.