E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den muhteşem kutlama---

Fenerbahçe'den muhteşem kutlama

Fenerbahçe'den muhteşem kutlama
23 Mayıs 2011 - 21:48 borsagundem.com

18. şampiyonluğunu yaşayan Fenerbahçe büyük bir sevgi çemberinin içinde mutluluğunu kutluyor

-Saat 16.40 civarında Can Bartu Tesisleri'nden ayrılan Fenerbahçeli oyuncuları taşıyan otobüs yoğun kalabalık nedeniyle Bağdat Caddesi'ne tahmin edilenden bir hayli geç gelebildi.
-Bu arada Sarı-Lacivertliler'i taşıyan otobüs arızalandı. Fenerbahçeli oyuncular başka bir otobüsle yola devam ediyor.
-Bağdat Caddesi'nde yaklaşık 400 meşale aynı anda yakıldı ve inanılmaz bir görüntü ortaya çıktı.
-Sarı-Lacivertliler, Bağdat Caddesi'nde taraftarları selamlayarak Şükrü Saraçoğlu Stadı'na doğru ilerliyor.
SARACOĞLU'NDA COŞKU BAŞLADI 
F.Bahçe kafilesinin beklendiği Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ise Kıraç ve Ziynet Sali konser veriyor.
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Sarı lacivertli ekibe kupasının verileceği tören için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı, taraftarlar tribünlerde yerlerini almaya başladı.
Statta yapılan hazırlıklarda, teknik direktör Aykut Kocaman ve şampiyon kadroda bulunan futbolcuların büyük boy fotoğrafları stadı çevreleyen çatı sistemine Fenerbahçe bayraklarıyla birlikte aralıklarla asıldı.
Sahada kupa töreni için dev platform kuruldu. Kutlamalar çerçevesinde yapılacak görsel şovlar, ışık gösterileri, özel şelale ve volkan efektleri için sahada düzenekler hazırlandı.
KOCAMAN KADIKÖY'DE BEKLİYOR
Takım otobüsünde yer almayan teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticiler, takımı taşıyan otobüsü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılayacakları kaydedildi.
Fenerbahçeli oyuncuları taşıyan otobüs, Sahil Yolu ve Bağdat Caddesi istikametini takip ederek Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na yoğun sevgi gösterileri altında ilerliyor.
BAĞDAT CADDESİ'NE GELDİLER
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs Bağdat Caddesi'ne geldi. Taraftarlar futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu.
OTOBÜSTE APAÇİ DANSI
Taraftaların oluşturduğu konvoy nedeniyle çok ağır bir şekilde otobüs Bağdat Caddesi'ne doğru ilerlerken, futbolcular ve teknik heyet, "Yaparım bilirsin" şarkısında, Apaçi dansı ile coştular.
18'E VURGU
Sarı-lacivertli taraftarların da katılımıyla çok sayıda araç uzun bir konvoy oluşturarak, sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüse eşlik etti. Fenerbahçeli futbolcular, önlerinde ''Şampiyon Fenerbahçe'' arkasında ise sarı-lacivertli kulübün şampiyon olduğu yıllara dikkat çeken ''18'' yazısı yer alan tişörtler giydi. Yoğun ilgi nedeniyle futbolcuları taşıyan otobüs güçlükle ilerleyebildi. Şampiyonluk kupası ise ikinci bir otobüsle taşındı.
YOL BOYUNCA BÜYÜK SEVGİ GÖSTERİSİ
Suadiye ve Erenköy'de takım otobüsünün geçtiği yollarda taraftarlar büyük coşku yaşadı. Futbolcular otobüste Fenerbahçe bayrağı açarken kendilerine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlarla birlikte şampiyonluk tezahüratı yaptı. Fenerbahçeli Andre Santos kamerasıyla yaşanan sevinci görüntüledi.
TARAFTAR AKIN ETTİ
Fenerbahçe taraftarları erken saatlerden itibaren Bağdat Caddesi'ni doldurdu ve marşlarıyla Sarı-Lacivertli futbolcuları beklemeye başladı.
SAMANDIRA'DAN AYRILDILAR
Fenerbahçe kafilesi kendilerini taşıyan üstü açık otobüsle saat 16.40'da Şükrü Sarçoğlu Stadı'nda doğru hareket etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)