E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den sert Sneijder cevabı---

Fenerbahçe'den sert Sneijder cevabı

Fenerbahçe'den sert Sneijder cevabı
06 Şubat 2013 - 15:17 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın iddialarına sert cevap verdi

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Fenerbahçe'nin Sneijder'i renklerine bağlamak için eski oyuncusu Pierre van Hooijdonk ile İtalya'ya gittiğini, ancak Inter Başkanı Massimo Moratti'den randevu dahi alamadığını ileri sürmüştü.
Fenerbahçe Kulübü'nün bu iddiaya yanıtı çok sert oldu. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, dünkü -asılsız ve bir o kadar da manasız- açıklamasında, Sneijder'i renklerimize bağlamak için, eski oyuncularımızdan Pierre van Hooijdonk ile İtalya'ya gittiğimizi ancak İnter Başkanı Massimo Moratti'den randevu dahi alamadığımızı iddia etmektedir.
Spor kamuoyu bilmelidir ki, Hooijdonk'la bu yönde herhangi bir temasımız olmamakla birlikte, Sayın Moratti'den de herhangi bir randevu talebimiz olmamıştır.
Gerçekle ilgisi olmayan bu açıklamaların kamuoyunda da bu sebeple epey kısıtlı yer aldığını görmekle birlikte, iddiasını ispat edemeyenlerin kamuoyu önünde ne tür sıfatlara maruz kaldığını hatırlatarak, Aktar'ı ve mensubu bulunduğu camiayı, bu gerçek dışı iddiaları kanıtlamaya aksi halde bu yalan haber nedeniyle camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SERKAN Ç07 Şubat 2013 09:23

    YAA SON 10 YILA BAKIN BAKALIM FENERBAHCEDEN KIMLER GELMİŞ KİMLER GEÇMİŞ.. FENERBAHÇENİN ALAMAYACAĞI FUTBOLCU YOK. SNEİJDERIN SON 3-5 SENEDE HANGI KULUPTE TUTUNMUŞ Kİ!! İŞİ GÜCÜ YOKTA REALDEN INTERDEN TÜRKİYEYE NIYE GELSIN KI : )) İYİ VE KALİTELİ YABANCI TÜRKİYEYE ANCAK YAŞLANINCA GELİR. BU CİMBOMLA ALAKALI DEĞİL KİMSE SALDIRIYA GEÇMESİN HEMEN