E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den transfer atağı---

Fenerbahçe'den transfer atağı

Fenerbahçe'den transfer atağı
11 Ekim 2011 - 08:38 borsagundem.com

Devre arası hücum hattını güçlendirmek isteyen F.Bahçe'nin ilk hedefi Paris Saint Germain'in kulesi Hoarau.

Fenerbahçe devre arası transferiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın görevlendirdiği ekip, çeşitli ülkelerde sürekli maç izleyerek futbolcu ararken, sarı-lacivertliler özellikle santrfor bölgesine takviye yapmayı planlıyor. Fenerbahçe'nin hedefindeki ilk isim ise Paris Saint Germain'in milli futbolcusu Guillaume Hoarau... Aykut Kocaman'ın geçen sezon başında da transfer etmeye çalıştığı Hoarau, PSG'nin patronlarının değişmesi üzerine yağmur misali yağan yıldız transferlerin gölgesinde kaldı ve eskisi kadar forma şansı bulamıyor. Aynı zamanda bir omuz sakatlığı bulunan 27 yaşındaki oyuncu, şu ana kadar sadece 2 lig maçında forma giydi.
GOMİS&MONTANO LİSTEDE
Santrfor bölgesinde Pastore, Nene, Gameiro ve Mevlüt gibi önemli silahları kadrosunda bulunduran Fransız ekibinin, Hoarau'yu devre arasında elden çıkarması yüksek ihtimal... Özellikle hava toplarında etkili olan Hoarau'nun bonservisi 7 milyon Euro civarında. Bir alternatif de Ziegler ve Yobo gibi satış opsiyonlu kiralık formülü. Fenerbahçe'nin Fransa'da gözlem altında tuttuğu diğer isimler ise Lyon'dan Gomis ve Rennes'den Montano.
HOARAU KİMDİR?
1984 doğumlu olan Guillaume Hoarau, 2001-2003 yılları arasında Saint Pierroise forması giydi. Buradan Le Havre takımına transfer olan golcü futbolcu 5 sene formasını giydiği Le Havre'de 81 maçta 33 gol kaydetti. 2006-2007'de Gueugnon'a kiralanan Hoarau, orada da 21 maçta 8 gol attı. Fransız futbolcu 2008'dan bu yana PSG forması giyen Hoarau'nun 112 maçta 45 golü bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)