E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den transfer üstüne transfer---

Fenerbahçe'den transfer üstüne transfer

Fenerbahçe'den transfer üstüne transfer
04 Haziran 2012 - 17:48 borsagundem.com

Fenerbahçe'de dünyaca ünlü Hollandalı Forvet Dirk Kuyt'ın transferinden sonra gözler yerli futbolculara çevrildi

Sarı Lacivertli Yönetim yakından ilgilendikleri Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım transferlerini noktalamak için yarın sona erecek olan milli takım kampını bekledikleri ve kulüpleri ile anlaşma zemini bulunan iki oyuncuyla yüzyüze görüşerek resmi imzaları attırmayı planladıkları öğrenildi.
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Fenerbahçe Yönetiminin Mehmet Topal için Valencia kulübü ile her konuda anlaşmaya vardığı oyuncunun yıllık alacağı için menajeri ile pazarlıkların sürdüğü gelen haberler arasında.
Sarı Lacivertlilerden yıllık 2. 3 milyon Euro talep eden Mehmet Topal için 2 milyon Euro'da anlaşma sağlanmak üzere olduğu son kararı milli takım kampı sonrası Mehmet Topal'ın vereceği öğrenildi.
Hasan Ali Kaldırım için Kayserispor Yönetimi ile de daha önceden anlaşma sağlamaya yaklaşan ancak sarı kırmızılı kulübün geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurulunu bekleyen Fenerbahçe Yönetimi'nin önümüzdeki günlerde bu transferi noktalamayı hedeflediği belirlendi.
Öte yandan Dirk Kuyt'ın transferi camiayı heyecanlandırırken kombine kartlara talebi de arttırdığı açıklandı. Kombinelerde eski hak sahiplerine tanına hak bugün sona ererken, genel satışa başlandığı ve Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Maraton bölümünde yoğunluk yaşandığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)