E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den umuda yolculuk!---

Fenerbahçe'den umuda yolculuk!

Fenerbahçe'den umuda yolculuk!
21 Haziran 2013 - 09:46 borsagundem.com

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler herhangi bir ceza almayacakları konusunda umutlu

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler UEFA’daki savunma için İsviçre’ye gidiyor. Çok ayrıntılı bir savunma dosyası hazırlayan sarı lacivertlilerde Başkan Aziz Yıldırım, herhangi bir ceza almayacakları konusunda umutlu.
Hürriyet'in haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve Deniz Tolga Aytöre bugün İsviçre’ye gidiyor. Yarın yapılacak disiplin kurulu görüşmesi öncesi savunma vermek için Nyon’a gidecek olan sarı lacivertlilerde herkes durumun ciddiyetinin farkında... Dün akşam saatlerine kadar kulüpte savunma üzerine çalışan sarı lacivertliler en kötü ihtimalle ceza ertelemesi ile Türkiye’ye dönmeyi hedefliyorlar.
Sarı lacivertliler günlerce süren hazırlıkta çok güçlü bir savunma ile Nyon’a uçacaklar. Başkan Aziz Yıldırım’ın savunma öncesi oldukça umutlu olduğu öğrenildi. Sarı lacivertlilerin Alman avukatı Reiner’in aynı zamanda CAS hakimi olarak görev yapması da dava için bir avantaj olarak görülüyor..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)