E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den uyarı---

Fenerbahçe'den uyarı

Fenerbahçe'den uyarı
03 Ağustos 2011 - 13:32 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetimi menajerleri uyardı

F.Bahçe yönetimi, başta Figer olmak üzere tüm menajerleri uyarıp, “Ortada alınmış bir karar yokken panik yaratıyorsunuz. Bu işleri bırakın yoksa zararlı çıkan siz olursunuz” çıkışı yaptı.
Habertürk'ün haberine göre zor bir dönem geçiren Fenerbahçe yönetimi yabancı futbolcuların menajerlerine tepkisini koydu. Hatırlanacağı gibi şike soruşturmalarının başlamasıyla birlikte tartışılmaya başlanan küme düşme konusuyla birlikte sürekli olarak yabancı oyuncuların başka takımlara transferleri gündeme geldi. Sarı-Lacivertliler’in yıldız futbolcuları için sürekli olarak transfer haberleri yazılmaya başlandı. Bu gelişmeler üzerine yönetim harekete geçme kararı aldı. Başta Lugano’nun menajeri Juan Figer olmak üzere yabancı futbolcuların menajerleri ile görüşüldü. Futbolculara takım aramaya başlayan menajerleri uyaran yönetim, “Ortada alınmış bir karar yokken panik yaratıyorsunuz. Biz izin vermeden kimse bir yere gidemez. Oyuncuların da kafasını karıştırıyorsunuz. Bu işleri bırakın. Zararlı çıkan siz olursunuz” diyerek sert bir dille menajerleri uyardı. Bu arada yabancı oyuncuların, küme düşürülme olursa serbest kalma ihtimali bulunmuyor. Bazı menajerler, bu ihtimal üzerine de futbolcularına kulüp aramaya başlamıştı bile. Ama kulüp, menajerler ile yaptığı görüşmede en kötü ihtimalde dahi kimsenin bedava bir yere gidemeyeceğini bildirdi.
OYUNCULAR BEKLEYİŞTE
Fenerbahçe yönetiminin bu net ve sert tavrı sonrasında Sarı-Lacivertliler’deki gergin bekleyiş en üst seviyeye çıktı... Özellikle yabancı oyuncular gelişmeleri yakından takip ediyor. Tatilde olan ve gelişmeleri an be an izleyen futbolcular artıkdurumun bir an önce netleşmesini istiyor. Cuma günü İstanbul’da olması ve idmanlara katılmaları beklenen yabancı oyuncuların teknik direktör Aykut Kocaman ile de bir görüşme yapacakları öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)