E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçeli oyunculara şok yasak---

Fenerbahçeli oyunculara şok yasak

Fenerbahçeli oyunculara şok yasak
28 Ağustos 2012 - 07:00 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, kulüp binasındaki Alex zirvesinin ardından Samandıra’da tüm futbolcularla bir araya geldi

Alex, Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından, bir süre daha kulüp binasında kaldı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Yıldırım ile bir araya geldi. Yıldırım, Brezilyalı futbolcuya Spartak Moskova maçında yedek kaldıktan sonra Twitter’da yazdığı sözlerini hatırlattı. Ayrıca daha önce de zaman zaman yine Twitter’da sisteme ilişkin eleştirilerini dile getirdi. Fenerli yönetici, “Kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Ama senin gibi bir futbolcunun böyle konularda dikkat etmesi ve diğer arkadaşlarına örnek olması gerekir. Hayranlarınla iletişim içinde olmanı anlıyorum ama bir daha ne olursa olsun, hocanı ya da bir başkasını eleştiren mesajlar yazma. Herhangi bir sorun olduğunda, direkt bana gel.Birlikte çözelim” uyarısında bulundu. Alex, Ali Yıldırım’a da söz verirken 16.55’te idman için Samandıra’ya gitti. Daha sonra Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım, tesislerde tüm futbolcuları toplayıp bir zirve gerçekleştirdi. İkilinin futbolculara “Bundan böyle herkes daha dikkatli olacak. Sosyal medyada, özellikle Twitter’dan açıklama yapmayın” dediği belirlendi. Ali Yıldırım ve Alex’in Saracoğlu Stadı’na girişlerini kalabalık bir medya ordusu takip etti. Tercüman Samet de zirveye katılıp, Alex’in sözlerini tercüme etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)