E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFenerbahçeli yönetici Sertaç Komşuoğlu’ndan sürpriz SOCAR paylaşımı!---

Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komşuoğlu’ndan sürpriz SOCAR paylaşımı!

Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komşuoğlu’ndan sürpriz SOCAR paylaşımı!
25 Aralık 2019 - 15:53 borsagundem.com

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu'nun Twitter'dan paylaştığı bir fotoğraf sarı lacivertli camiada hareketlenmeye neden oldu. Komşuoğlu, Azerbaycan şirketi olan SOCAR'ın yöneticisi Fuad Ibrahimovic ile yan yana fotoğrafını paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe ile sponsorluk anlaşması yapacağı iddia edilen SOCAR şirketinin yöneticisi Fuad Ibrahimov, sarı lacivertli kulübün yöneticisi Sertaç Komşuoğlu ile bir araya geldi.

Azerbaycan kökenli petrol şirketi SOCAR’ın 15 yıl süreyle 450 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’nin isim hakkını satın alacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Çıkan haberlerin ardından KAP’a açıklama yapan sarı lacivertliler, “Bazı internet haber ve sosyal medya kaynaklarında Fenerbahçe isim haklarının 15 yıl süreyle satılması konusunda görüşmeler yapıldığı, firma adı ve tutar belirtilerek yer almaktadır. Gerçeği yansıtmayan bu haberlere itibare edilmemesini yatırımcılarımızın bilgisine sunarız” demişti.

Ancak Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu’nun sosyal medyada yaptığı bir paylaşım iddiaları da beraberinde getirdi. Komşuoğlu, “SOCAR'ın önemli ismi Fuad İbrahimov ile birlikteyiz… Gündemimiz yoğun…” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali 26 Aralık 2019 22:05

    Sorar....önce PETKİM....HİSSELERİNE SAHİP ÇIKSIN.....370... DE sürünüyor... Millet zararda yazık...

  • Yusuf 26 Aralık 2019 10:24

    Fenerbahçe işte o zaman socar

  • AzeriFenerli26 Aralık 2019 05:53

    Klüp ismi. Fenerbahçe socar spor klübü olacak eğer anlaşma olursa  tüm borçlar  kapanacak gelirler klüb kasasına girecek...

  • Vatandaş25 Aralık 2019 23:11

    Fener Socarıda batırır.Borçlar socar'ı aşmış durumda.

  • Uzay25 Aralık 2019 19:51

    Türkiyede futbolda yapılması gereken iki önemli konu var.1.Futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli.2.Hem devletin hemde TFFnin bu kulüpleri finansal yönden sıkı bir şekilde denetlemeli ve kriterler ağırlaştırılmalı.Kulüp başkanı olarak seçilenler hep işadamı.Göreve geldiklerinde paraları çarçur ediyorlar lazım olanıda lazım olmayan futbolcuyu alıyorlar.Soruyom Sayın Koç Sayın Albayrak kendi şirketlerinde bu şekilde para harcarlar mı boş yere.Harcamazlar etraflarında yüzlerde müdürleri avukatlarına muhasebecilerine hesap sorarlar.Bu işi yapanlar hesap verilebilir olmalı kısaca.Herkes ayağını yorguna göre uzatmalı.Medya taraftar istiyor diye yurt dışından yabancı 35 yaşındaki adamları getirmemeli.Bu adamlar için burası tatil merkezi para kazanma yeri kısacası çiftlik.Gençlere önem verilmeli.Uzun vadede hem para hemde başarı kazandırır.

  • Ali Can25 Aralık 2019 17:32

    FENERBAHÇE  SOCAR  güzel olur.Borçlar kapanır.