E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFenerbahçeliler'den çirkin saldırı---

Fenerbahçeliler'den çirkin saldırı

Fenerbahçeliler'den çirkin saldırı
25 Haziran 2012 - 12:03 borsagundem.com

Fenerbahçeli bir grup taraftarın Bolu'da Galatasaray'ın genç kız voleybol takımına saldırması sarı-lacivertli kulüpte şok etkisi yarattı

Olayın duyulmasından bu yana internet sitelerine düşen görüntüleri inceleme altına alan Fenerbahçeli yöneticilerin olaylara karışanları tespit edip, ilerleyen saatlerde resmi siteden bir açıklama yapacağı öğrenildi.
Sarı-lacivertli yönetimin taraftarları kınayacak bir açıklama yapması, ancak olayda 'tahrik' vurgusunu da işleyeceği ve iki yıl önce Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaraylı taraftarlar tarafından Fenerbahçe U-17 takımına yapılan saldırıya atıfta bulunacağı ifade edildi.
FUTBOL MAÇINDA DA AYNISI YAŞANMIŞTI
Galatasaray'dan kınama
Sarı-kırmızılı kulüp tarafından olayın ardından şuı açıklama yapıldı:
"25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası için Ankara'ya gitmekte iken, Bolu'da verilen mola esnasında Galatasaray Genç Bayan Voleybol Takımımızın oyıuncularına, ayn yöne gitmekte oldukları belirtilen, üzerinde Fenerbahçe formaları bulunan ve taraftar olduğu iddia edilen bir grubun saldırıda bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Görüntüleri bir internet sitesinde de yayınlanan bu saldırı esnasında takımımız oyuncularıyla birlikte yemek yemekte olan Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takım oyuncuları da aynı şekilde mağdur olmuşlardır. Sporun anlamı konusunda hiçbir fikirleri olmadığı açık olan ve sadece saldrırarak kendilerini varedebilen bir güruhun, henüz yaşları 16-17 olan genç kız sporcularımıza yönelik bu barbarca saldırısını nefretle kınıyoruz."
Ucuz atlattık
Galatasaray Voleybol Alt Yapı Sorumlusu İsmet Kır, yaşananları şu şekilde özetledi: Çocukları hemen odaya aldık. Orada çalışanlar ve vatandaşlar araya girdi ama engelleyecek bir durum olmadı. Ucuz atlattık. Antrenör arkadaşlarda morarmalar var. Sporcularımızda bir şey yok. Ancak dediğim gibi gerçekten ucuz atlattık.
Kışkırtma yoktu
Yiğit Alkılınç (Yard. antrenör): “BİR grup F.Bahçe taraftarı yemek alanımıza girdi. Herhangi bir kışkırtıcı hareket olmamasına rağmen; küfürlü bestelerle hakaret ettiler. Güvenlik güçleri sonradan geldi. Fiziki müdahaleye maruz kaldık.”
Ellerinde bira vardı
Oğuzhan Tarakçı (Erkek takımı kaptanı): “Olayı bira şişeleri ile gelen 5 kişi başlattı. Tam olaylar yatıştı derken, bayanların üzerine sopalarla geldiler. Bıçak ve çakmak attılar, arkadaşımızın yüzüne geldi. Bunu yaşamak çok kötüydü.”
Çatal bıçak attılar
Ecem Alıcı (Genç takım oyuncusu): “Önce bize küfür ve hakaret ettiler. Zaten bu davranışı yapanlar alkollü idi. Masadaki çatal bıçağı fırlattılar. Erkek oyuncular tepki gösterince, antrenörlerin boğazını sıktılar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YAŞASIN SPOR.25 Haziran 2012 15:50

    Kendini bilmeyen üç beş tane şerefsizin yüzünden FB,çe taraftarına yakıştırmak bana göre üzücü olur.ben STATLARDA güvenlik kameraları ilen hertaraf gözetilsin pislik çıkartan taraftarların çıkmaz boya ile işaretlenerek birdaha STATLARA alınmasın.böylece içimizdeki PİSLİKLER yok olur.