E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçelilere büyük müjde---

Fenerbahçelilere büyük müjde

Fenerbahçelilere büyük müjde
28 Mart 2012 - 20:10 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu yeniden ilk onbire dönüyor

Sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Bursaspor maçında kızağa çektiği ikiliye gerekli uyarıyı yaptığını düşündüğü ve büyük önem taşıyan Trabzonspor karşılaşmasında bu motivasyon ile Emre-Gökhan ikilisinden en üst verimi alacağını düşündüğü öğrenildi.Ligtv'nin haberine göre; Kocaman'ın Gökhan Gönül'ün Galatasaray derbisi öncesi ve sonrası antrenman performansından memnun olmadığı, ayrıca derbinin ikinci yarısında rakibe çok fazla top kaptırarak takımın mahkum oynamasına sebep olduğu için uyarı mahiyetinden Gökhan'ı kadroya almadığı belirlendi.
Aykut Kocaman'ın bu uyarının yeterli olduğu görüşünde olduğu ve Gökhan'ı Trabzonspor maçında yeniden sahaya süreceği gelen haberler arasında.
Kocaman'ın Emre Belözoğlu'nu ise 3 sarı kartı bulunduğu için tedbir amaçlı Bursaspor karşısında görevlendirmediği, takımın deplasman fobisini de hesaba katarak Trabzonspor maçına sakladığı ifade edildi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın son haftalarda performansı düşen Miroslav Stoch ile de özel bir görüşme yaptığı ve bu hafta kendisine çok ihtiyacı olduğunu söylediği öğrenildi.
Kocaman'ın ayrıca takımla yaptığı konuşmada Süper Toto Süper Final serisi öncesi kalan iki maçlarının da mevcut puan durumu dikkate alındığında aynı şekilde önem taşıdığını söylediği belirtildi.
Futbolcularına sezonun kalan periyoduna 8 maçlık final serisi olarak bakmaları gerektiği uyarısında bulunan Aykut Kocaman'ın, her maçı ayrı olarak düşünmelerini ancak serinin bütününü dikkate alarak kart görme konusunda sorumlu davranmaları gerektiğini anlattığı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)