E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçelileri kızdıran soru---

Fenerbahçelileri kızdıran soru

Fenerbahçelileri kızdıran soru
12 Ocak 2011 - 22:27 borsagundem.com

Bir TV kanalındaki yarışma programında Fenerbahçe ile ilişkilendirilen "Hevesi kursağında kalmak" kavramı sarı lacivertli yönetimi kızdırdı...

Bloomberg HT kanalındaki Kelime Oyunu yarışmasında sorulan bir soruya Fenerbahçe sert bir tepki ile karşılık verdi.
Yarışmada "16 Mayıs 2010 tarihinde ‘Hevesi kursağında kalmak’ deyimini yaşayan kulüp hangisidir" sorusuna sarı-lacivertli camia tepki gösterdi. Fenerbahçe'nin sitesinde şu ifade yer aldı:
"Kurtuluş Savaşı’nda şehitler veren, ülkemiz tarihi kadar eski bir tarihe sahip olan Kulübümüzü ve milyonlarca taraftardan oluşan camiamızı aşağılayıcı niteliktedir.
Söz konusu programın yapımcı ve sunucusunun -tamamen holiganizm içeren bir tavırla- Kulübümüzü ve taraftarlarımızı küçük düşürmeye yönelik olarak yaptıkları bu davranışı, en ağır biçimde kınıyor; kendilerini Fenerbahçe Spor Kulübü ve camiasından özür dilemeye davet ediyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat24 Temmuz 2011 12:35

    yazık artık bu kadar bel altı vuruşlar yapmak ne kadar dogru bir davranışdır bunu Yüce Türk milletinin vicdanına bırakıyorum söylencek söz yok