E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe’nin dev planı---

Fenerbahçe’nin dev planı

Fenerbahçe’nin dev planı
11 Haziran 2011 - 14:03 borsagundem.com

Yunan basınından transferlerle ilgili bomba iddialar

Fenerbahçe Ülker’in Olympiakos’la yol ayrımına gelen iki süper yıldıza kanca attığını yazıldı. Haberde, Sarı-Lacivertliler’in Papaloukas ve Bourousis’i birlikte istediği iddia edildi!
Fenerbahçe Ülker’in, transferde de sessiz ve derinden ilerlediği ortaya çıktı.
Yunan basını, Sarı-Lacivertliler’in Olympiakos forması giyen iki süper yıldıza teklif yaptığını yazdı. Haberde, Olympiakos ile sözleşmesi sona eren Yunan oyun kurucu Theodoros Papaloukas’ın Regal Barcelona’nın gündeminde olduğu, ancak 33 yaşındaki tecrübeli yıldız için Fenerbahçe Ülker’in de devrede olduğu belirtildi.
Olympiakos’tan yıllık 3 milyon Euro alan 2.00’lık oyun kurucu Yunan ekibinin Sinan Erdem’de F.Bahçe’yi 80-65 yendiği maçta da 9 sayı, 8 asist, 3 top çalmayla oynamıştı.
REDPLANET YAZDI
Komşu’dan düşen ikinci bomba ise Ioannis Bourousis oldu. Olympiakos ile 1 yıllık kontratı bulunmasına karşın coach Dusan Ivkovic’le anlaşmazlığa düşen 28 yaşındaki pivotun kulübünden ayrılma noktasına geldiği iddia edildi. Olympiakos’a yakınlığıyla bilinen Redplanet sitesi, yıllık 1.6 milyon Euro’ya oynayan 2.10’luk pivotla ilgili olarak “Fenerbahçe Ülker, Bourousis’i istiyor” başlığını kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)