E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye 3 iyi haber---

Fenerbahçe'ye 3 iyi haber

Fenerbahçe'ye 3 iyi haber
14 Nisan 2012 - 07:42 borsagundem.com

F.Bahçe'de Süper Final maçlarına sakatlık sorunlarının aşılıp moralli bir şekilde başlayacak

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Kaptan Alex'ten sonra Emre Belözoğlu'nun da sakatlığının tamamen geçmesi ve takımla birlikte antremanlara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürürken, Gökhan Gönül'ün de ciddi bir sakatlığının olmadığı açıklandı.
GÖKHAN TRABZONSPOR MAÇINDA
Kayserispor ile oynanan kupa maçında dizine darbe alan Gökhan'ın yapılan kontrollerinde ciddi bir sıkıntıya rastlanmazken, bu oyuncunun Trabzonspor maçında forma giyebileceği belirtildi.
Pazar günü oynanacak zorlu mücadelede Sezer Öztürk dışındaki tüm futbolculardan yararlanabilecek olan teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın Alex - Emre ikilisine ilk 11'de görev vermesine kesin gözle bakılırken, savunmada Yobo ile birlikte Bekir'i oynatacağı öğrenildi.
Son haftaların formsuz ismi Stoch'u yine yedek kulübesinde oturtmayı planlayan Kocaman'ın bir kez daha Caner'i ilk 11'de sahaya süreceği ifade edildi.
Bu arada uzun bir aradan sonra Kayserispor maçının ikinci yarısında forma şansı bulan Semih Şentürk, 2.5 aylık aradan sonra sahaya çıkmanın mutluluğunu yaşarken "Hem oynamayı hem de saha içinde takım arkadaşlarımla birlikte sevinç yaşamayı çok özlemiştim. Ligin en kritik maçları öncesinde hazır olduğumu ve oynama isteğimi hocama gösterebilmiş olmaktan memnunum. Süper Final'de oynasın oynamasın herkesin katkısına çok ihtiyacımız var. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" seklinde konustu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)