E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye 3 yıldız birden geliyor---

Fenerbahçe'ye 3 yıldız birden geliyor

Fenerbahçe'ye 3 yıldız birden geliyor
27 Aralık 2012 - 10:10 borsagundem.com

F.Bahçe’de günlerdir merak edilen kararı Abdullah Kiğılı açıkladı.

FENERBAHÇE’de hafta sonundan bu yana devam eden “Aykut Kocaman krizi” sonunda çözüldü. Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Kocaman’ın 2 Ocak’ta başlayacak kampta takımın başında olacağını açıkladı. Böylece F.Bahçe’nin ligin ikinci yarısında da yola Kocaman’la devam etmesi kesinleşti.
Aykut Kocaman’ın cumartesi gecesi ikna olduğunu söyleyen Kiğılı, Aykut Hoca’nın transfer listesini cuma akşamı yönetime sunacağını söyledi ve transfere hız verileceğini açıkladı.
NTV Spor’a konuşan Abdullah Kiğılı şunları söyledi: “Aykut Kocaman, Karabükspor maçı sonrası kalmaya zaten ikna olmuştu. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Nerelere hangi oyuncular alınacak, bunlar konuşuluyor. 1 Ocak itibariyle transfer çalışmaları başlayacak. 2 Ocak’ta da Antalya’da kamp yapacağız. 3 kulvarda mücadelemiz devam ediyor. Avrupa Ligi’nde çok iyi bir kura çektik, inşallah tur atlarız. Kadromuzu biraz daha kuvvetlendirmek istiyoruz.
TRANSFERE PAZARTESİ START VERİLECEK
ARA transfer döneminde en az 3 oyuncu alacağız. Teknik kadromuz cuma akşamına kadar çalışmalarını bitirecek, Ve pazartesi gününden itibaren de yönetim olarak gerekli transferleri yapmaya başlayacağız.”
F.Bahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz da Aykut Kocaman ile hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi.
Soru işareti
KİĞILI, bu açıklamayı yaparken, Kocaman’ın göreve dönüşüyle ilgili henüz bir şey söylememiş olması, “Yönetim emrivaki mi yapıyor” yorumlarına yol açtı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 110,50
En Yüksek: 118,60
En Düşük: 108,50
Değişim -2,04 %
FK: 6,89
PD / DD: -9,58
İşlem Hacmi 641.064.998
Toplam Adet: 5.649.545
Ağırlıklı Ort.: 113,78
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alihan27 Aralık 2012 20:10

    sat fener baba sat oyuncu alacaksın ya ... adam gibi talep toplayıp halka arz etseydin 50lerden hisseye giren binlerce kişi olurdu.. yazık günah ha 38 ha 37 derken 30ları göstereceksin bize

  • GENÇ FB27 Aralık 2012 13:31

    HAYIRLI OLSUN!!!! AYKUT KOCAMAN VE AZİZ YILDIRIM VARKEN 10 TANEDE MESSİ ALSANIZ FAYDASIZ.TAKIMDA ARKADAŞLIK HUZUR YOKKİİ BAŞARI OLSUN EMRE ALEX NEDEN GİTTİ KARDEŞİM FENERİN EN İYİ OYUNCULARI İDİ SEN HER TARTIŞDIĞIN ADAMI GÖNDERİRSEN OLURMU,BU SAATTEN SONRA FENERDEN BİŞEY OLMAZ

  • sinan27 Aralık 2012 13:15

    30 yaşın üstünde futbolcu istemiyoruz.