E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye 300 bin TL'lik şok!---

Fenerbahçe'ye 300 bin TL'lik şok!

Fenerbahçe'ye 300 bin TL'lik şok!
30 Kasım 2012 - 10:53 borsagundem.com

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Fenerbahçe'ye şok kira bedeli

Fenerbahçe'ye şok... Şükrü Saracoğlu Stadyumu protokol tribününün hemen önündeki bekleme alanı için kulübe bir yazı gönderdi. Hürriyet'ten Ahmet Ercanların haberine göre Milli Emlak Müdürlüğü, yıllık 300 bin lira kira istedi. Bu bölge için bir rayiç belirlediğini belirten Milli Emlak’ın talebi sarı lacivertlilerde büyük şaşkınlık yarattı. Anayasa Mahkemesi’nin kararı gereği, bu talebe karşı itiraz hakkı bulunan Fenerbahçe itirazını hemen gerçekleştirdi.
Sarı lacivertliler itirazlarında, daha çok maç öncesi protokol ve basın tribününe gireceklerin bekleme alanı olarak kullandığı bu bölgeden kulübün herhangi bir gelir elde etmediğini belirtti. Spor kulüplerinin kamu yararına dernek statüsünde olduğunu da vurgulayan Fenerbahçe, kendi stadının önündeki kaldırıma 300 bin lira kira ödemesinin kabul edilemez bir durum olduğunu ifade etti.
Anlaşılır gibi değil - Talat Yılmaz
Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz, “Bu talepler anlaşılır gibi değil. Amatör şubelere sponsor bulmakta bile zorlanırken bu olaylar bizi çok üzüyor. Biz kolejin tapusunu istiyoruz. Ayrıca tek kuruş getirisi olmayan bir alan için de yıllık 300 bin TL kira vermek kabul edilebilir bir şey değil. F.Bahçe 5 maç ceza aldığı zaman çevredeki esnaf kan ağladı. Bunlar göz ardı edilmemeli” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)