E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye ağır cezalar yolda!---

Fenerbahçe'ye ağır cezalar yolda!

Fenerbahçe'ye ağır cezalar yolda!
13 Haziran 2013 - 09:23 borsagundem.com

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Türker Aslan, bomba bir iddiada bulundu

G.SARAY Divan Kurulu Üyesi Türker Aslan, toplantının ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın durumları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. CAS’ta görev yapan iki Türk hakimden biri olan Aslan, sürecin çok zorlu geçeceğini ve yaptırımlar olacağını daha önceden açıkladığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“UEFA’nın zamanlaması müthiş, ben bunu geçmişte söylemiştim ama beni eleştirmişlerdi. ‘Yaptırımlar uygulanacak’ demiştim, herkes ‘Bu iş bitti’ dedi. Ama bitmediğini söyledim. F.Bahçe ve Beşiktaş bu işten çok zararlı çıkacaklar. Beşiktaş benim için sürpriz oldu. F.Bahçe’nin 5 dosyası, Beşiktaş’ın 1 dosyası var. Karar sonrasında tahkime, sonra da CAS’a gidebilirler. Ama bu zaman alabilir, süreç uzayabilir.
ŞAHISLARIN yaptıkları ile kulüpler her zaman bağlantılıdır bunu ayıramazsınız. Bu hata olur. Bu şahıslar futboldan men edilmelidir. Uzaklaştırılmalıdır. 24-25 Haziran gibi karar kulüplere bildirilir.
‘SADECE YOL GÖSTERİR’
TFF, ‘Bunu yaparım, bunu yapmam’ diyemez. UEFA’nın kararına uymak zorunda. 59. madde UEFA’da işlemez. Alınan karara uymak zorundalar. Bu işin içinden nasıl çıkacaklar merak ediyorum. Federasyonu zor bir süreç bekliyor. Allah yardımcıları olsun. Dikkatli olmalılar.
UEFA’nın kararına TFF’nin itirazı gibi bir durum yok. UEFA iç meseleye karışmaz, kupanın kimin olacağına TFF karar verir. UEFA yol gösterir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİŞEN.13 Haziran 2013 10:17

    Eğer FB çemiz cezaalmaz ise bunların hepside KALPTEN gidecekler.ben bukadar ŞİRRET insanlar görmedim.

  • genç gb13 Haziran 2013 09:55

    ersun yanal takımın başına gelecekmiş çıldırıyorum ya bu adamın naşarısı var getiriciksin yerli Ertuğrul sağlamı getir benim gönlün lucescudan yana ama...

  • sel13 Haziran 2013 09:31

    GS li olduğuı için fenerin ceza alması için elinden geleni ardına koymaz...

  • FB13 Haziran 2013 09:29

    AZİZ YILDIRIM 15 SENEDİR KAÇ TANE ŞAMPİYONLAR KUPUSI ALDIN SORUYORUM KAÇ DEFA UEFA KUPUSI ALDIN SORUYORUM 15 SENEDE 4 ŞAMPİYONLUK GALATASARAY İSE 8 ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞ BUMU BAŞARI

  • mali13 Haziran 2013 09:28

    Hemen gezi parkına gelin gösteri yapın belki bu sayede UEFA ceza vermez!

  • TARAFTAR13 Haziran 2013 09:27

    FENERBAHÇELİ OLARAK SADECE AZİZ YILDIRIM GİDECEK DİYE SEVİNİYORUMMMM