E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye ağır itham!---

Fenerbahçe'ye ağır itham!

Fenerbahçe'ye ağır itham!
18 Nisan 2011 - 14:00 borsagundem.com

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, cumartesi günü oynanan maçta yaptığı davranışlar ve sözleriyle neredeyse maçın önüne geçti

Fenerbahçe'nin uzatmalarda gelen gülünün ardından ve maçın bitiminde Tolunay Kafkas'ın sarfettiği iddia edilen sözler yenilir yutulur cinsten değil! Kafkas'ın önce Fenerbahçe yedek kulübesini ardından da futbolculara ağır hakeret ve küfür ettiği belirtildi. Fenerbahçe yardımcı antrenörü İsmail Kartal'a çok ağır küfürler ettiği öğrenilen Kafkas'ın, Mehmet Topuz'a da kafasını sallayarak "So... rım o topu sana" ifadesini kullandığı iddia edildi. Topuz da Kafkas'a "Neyi kime so.... yorsun" cevabını verdiği ve takım arkadaşlarının Topuz'u zor sakinleştirdiği gelen haberler arasında.
KINAMA ANTEP'TEN GELDİ!
Kafkas'ın eski G.Antep'li Bekir İrtegün'e de "Bittin sen Bekir" demesinin sebebi de anlaşılamadı. Bu arada G.Antepspor Kulübü resmi siteden İsmail Kartal'ı "Başkası için değil kendiniz için oynayın şerefsizler" sözünü sarfettiği için Kartal'ı kınadı.
GOLDEN SONRA KARIŞTI
SANTOS'un 90+4'te attığı golün ardından G.Antep yedek kulübesi ile taraftarlar arasında diyalog yaşandı. Olayların büyümemesi için Başkan Yıldırım sahaya indi. Kafkas ile Fenerliler arasındaki gerginlik de işte burda başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet18 Nisan 2011 18:06

    bırakın artık şu anadolu takımı muhabbetini.. ister istanbul , ister anadolu takımı kim hakettiyse o şampiyon olsun.. trabzona, bursaya verilen desteğin şikeden ne farkı var. şike olması için illa 3 büyükler mi yapmalı ?

  • Burak18 Nisan 2011 14:11

    çakma Guardiola..kişiliğin oturmuş olsa,başkalarına özenmezsin böyle.