E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye ceza---

Fenerbahçe'ye ceza

Fenerbahçe'ye ceza
18 Aralık 2012 - 18:49 borsagundem.com

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe ve Kasımpaşa´ya para cezası verdi

TFF´den yapılan açıklamada, PFDK´nın bugün gerçekleştirdiği toplantıda, Ziraat Türkiye Kupası´nda Göztepe ile oynadığı maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Fenerbahçe´ye 30 bin lira para cezası verdiği bildirildi.
Kurulun, Kasımpaşa´ya da Ziraat Türkiye Kupası´nda Trabzonspor ile yaptığı müsabakada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 30 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.
PFDK´nın, Trabzonspor´a 10 bin, Beşiktaş´a 8 bin 750, Göztepe ve Altay´a 6´şar bin ve 1461 Trabzon´a da 4 bin 200 lira para cezası verdiği belirtildi.
Kurulun ayrıca, A2 Futbol Ligi´nde Eskişehirspor Teknik Direktörü Orhan Türkmengil, Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır ve Ordusporlu futbolcu Erdal Pekdemir´i 1´er maç, Manisasporlu futbolcu Burak Can Balcı´yı 2 maç, Orduspor kaleci antrenörü Mustafa Döngez´i de 3 maç men cezasına çarptırdığı duyuruldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)