E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye çifte şok!---

Fenerbahçe'ye çifte şok!

Fenerbahçe'ye çifte şok!
18 Ekim 2012 - 08:07 borsagundem.com

Sarı-Lacivertli takımda Raul Meireles yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak

Milli takımlarda yaşanan sakatlıklar Fenerbahçe'de sıkıntısı yarattı. Portekiz'in Rusya ile yaptığı maçtan önce antrenmanda uyluk kemiğinden sakatlanan Raul Meireles'in yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. İstanbul'a dönen ve tedavisi devam eden yıldız futbolcu antrenmanlara katılamıyor. Meireles'in yanı sıra, Mehmet Topuz da sakatlığı nedeniyle ligdeki Bursaspor maçında görev yapamayacak.
Fenerbahçe'nin diğer sakatlarından ise iyi haber geldi. Milli Takım'ın Macaristan maçı kadrosundan çıkarılan Gökhan Gönül'ün Bursaspor karşısında sahada olması bekleniyor.. Fenerbahçe sağlık ekibi, Nijerya'dan sakat dönen Joseph Yobo ve Milli Takım'da sakatlanan Mehmet Topal'ı da Bursaspor maçına yetiştirmek için yoğun mesai harcıyor.
Milli ara, Miroslav Krasiç ve Cristian Baroni'ye yaradı. İki oyuncu bu dönemde antrenman eksiklerini kapatıp form tutma fırsatı buldu. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, antrenman performanslarından memnun olduğu Cristian ve Krasiç'e Bursa'da görev vermesi bekleniyor.
Bu arada Fenerbahçe, Bursaspor hazırlıkları kapsamında A2 takımı ile bir antrenman maçı yaptı. Sarı-Lacivertli takım Bienvenu, penaltıdan Semih ve Dirk Kuyt'ın attığı gollerle maçı 3-1 kazandı. Karşılaşmada A2 takımından Furkan Taşdemir'in sağ kaval kemiği, Orhan Şam ile girdiği ikili mücadele sonunda kırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)