E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye dev çalım!---

Fenerbahçe'ye dev çalım!

Fenerbahçe'ye dev çalım!
06 Temmuz 2011 - 21:14 borsagundem.com

Şike operasyonu nedeniyle transfer görüşmelerini durduran Fenerbahçe'nin renklerine katmak istediği yıldız Aslan olmak üzere

Cana'yı Muslera karşılığında Lazio'ya veren Galatasaray, Lucho Gonzales için tekrar devreye girdi. Arjantinli yıldızın menajeri, gelişmeleri doğruladı.
Galatasaray orta sahasına takviye yapmakta kararlı. Arnavut ön libero Lorik Cana'yı Lazio'ya gönderen sarıkırmızılılar, arayışlarını hızlandırdı. Lyon'un yıldızı Kim Kallström'ün transferini bitiremeyen Galatasaray'da rota yine Lucho Gonzalez. Marsilya'dan ayrılmak isteyen Arjantinli orta saha oyuncusu için şartlar zorlanacak. Gonzalez'in menajeri de Galatasaray ile ilgili gelişmeleri doğruladı.
2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Fransız kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gonzalez için Fatih Terim olumlu rapor vermişti. Galatasaray'ın fiyatını 10 milyon Euro'nun aşağısına çekmeye çalıştığı 31 yaşındaki tangocunun adı bir süre önce Fenerbahçe ile anılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ucuk07 Temmuz 2011 12:02

    Millet operasyon o meydan muharebesi pesinde. Bir toplum bu kadar........olabilirmi.

  • joker06 Temmuz 2011 21:29

    galatasaraya da bu yakışır zaten gafil avlamak. yürekleri varsa gelsinler kapışsınlar fenerle bakalım kim alıyo oyuncuyu