E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye ilginç ceza---

Fenerbahçe'ye ilginç ceza

Fenerbahçe'ye ilginç ceza
20 Ağustos 2011 - 10:37 borsagundem.com

F.Bahçe'nin 1860 Münih maçı ilginç bir nedenden dolayı iptal edildi

, sarı-lacivertliler taraftarların Nürnberg maçında tribünlerde zıplaması ve meşale yakması nedeniyle iptal edildi.Fenerbahçe taraftarlarına, Nürnberg maçında tribünlerin yapısı nedeniyle zıplamamları anons edilmişti. Ancak sarı-lacivertliler tribünlerde zıplamış, meşaleler yakmış ve tribünlerde kısa süresli yangına neden olmuştu. Karşılaşmanın ardından çıkan olaylarda 50 taraftar gözaltına alınımıştı. Bu olaylar üzerine Almanya'nın Bavyera eyaletinde sarı-lacivertlilerin maç yapması yasaklandı.
Sarı-lacivertliler bu sebepten dolayı 1860 Münih'le oynayacakları karşılaşmayı iptal etmek zorunda kaldılar. Bunun üzerine Werder Bremen'den gelen hazırlık maçı teklifini kabul eden Fenerbahçe, Münih'e yaklaşık 600 km uzaklıktaki bu kentte kampa devam edecek. Osnabrück kasabasında kamp yapamaya devam edecek olan sarı-lacivertliler Werder Bremern maçını da burada yapacak.
Bremern'den maçla ilgili izin belgesi bekleyen sarı-lacivertliler bu iznin çıkmasının ardından karşılaşmanın oynanacağını duyuracaklar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)