E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye kötü haber---

Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'ye kötü haber
12 Ağustos 2012 - 22:25 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Volkan Demirel şoku yaşanıyor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Erzurum'da oynanan Süper Kupa maçında sarı-lacivertli takımın tecrübeli kalecisi Volkan Demirel 15. dakikada sakatlandı.
Galatasaray'ın geliştirdiği atakta omzunun üzerine düşen milli kaleci acılar içinde yerde kaldı. Sağlık görevlileri Volkan için hemen oyun alanına geldi. İlk müdahale sonrasında oyuna devam edemeyeceği anlaşılan Volkan, Mert Günok ile değişmek zorunda kaldı.
Erzurum Atatürk Üniversitesi Yakutiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Volkan Demirel’in sağlık durumu ile ilgili gelen ilk bilgi; milli kalecinin sol omzunun çıktığı. Volkan'ın omzunda kırık yok. Hastanede yapılan tedavi ile çıkan omzu yerine takıldı. Milli kalecinin son durumu İstanbul'da yapılacak tatkiklerden sonra netleşecek.
Fenerbahçe 21 Ağustos Salı günü de Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Rusya’nın Spartak Moskova takımı ile karşılaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)